Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a teszt pozitív?

Szerintetek ez a teszt pozitív?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva újra tesztelek, de addig is szeretném tudni, hogy ti mit gondoltok.

Amúgy fogamzásgátlót szedek, kb két hete voltunk együtt utoljára (sokat dolgoztunk mindketten), de a "menstruációm" furan viselkedett (csak első nap volt viszonylag rendes, többi nap maszatolás). Úgyhogy érdekel, ti mit láttok ezen a teszten. Mi mindkettő lehetőségnek örülünk, szeretnénk babát csak még nem most terveztük, de ha úgy adódik, megtartjuk, ez egyáltalán nem gond.

[link]

2023. márc. 3. 01:01
 1/5 anonim válasza:

Ha ez olyan teszt, ahol kereszt jelzi a terhességet, akkor gyanús (de nem 100%), hogy pozitív. Ez az alábbi teszt is pozitívnak bizonyult, és többen írják a kommentek között, hogy nekik még ennél is halványabb volt az első pozitív tesztjük:

[link]

2023. márc. 3. 02:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Élőben kék a halvány vonal? Mert így képről szürkének tűnik.
2023. márc. 3. 05:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha időn belül ott vokt, akkor pozitív! :)
2023. márc. 3. 07:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, élőben kék volt.

Teszteltem ma reggel is, most viszont negatív lett (mondjuk másik teszttel).

2023. márc. 3. 08:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ilyen teszt van fent ami ilyen és több esetben negatív volt.

Sajnos kb ez a teszt mindig ilyen.

Én a predictor earlyt használom az nekem sosem volt fals +

2023. márc. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!