Van itt olyan aki regota probalkozik es nemjőn a baba.iletve aki marcius vegere nem vàrja..?
Sziasztok! 3 éve próbálkozunk a férjemmel, sokmindent megéltünk,már a kapcsolatunk sínyli, de mindig van remény. Az én szervezetem le volt nullázva, azt kell először helyre tenni, aztán Korai klimaxot is már diagnosztizáltak nálam. Most teljes kivizsgálásra tervezünk menni. Eddigi tapasztalatok és javaslatok, ha még nem csináltad volna: teljes hormonlabor (pajzsmirigy, mellékvese is), nőgyógyászati ciklus 3-5 és 22 napján, Vitaminok közül a D vitamin mehet (én 8000-et szedek), Vitaking Mega1 amiben minden van, ami kell. Magnézium, C vitamin és semmi stressz (a stresszre kortizol termelődik, blokkolja a megtermékenyülést). Egyébként az Irgalmasrendben működik a KCsC, teljeskörű kivizsgálás sorozatot biztosítanak többségében TB-re, ha már régóta próbálkoztok. [link]
Remélem tudtam segíteni.
Szia. Nekem ma 9 vagy 10. Dpo van
. Reggel egy Dávid 10es tesztet csináltam, de sanszos hogy szellemcsíkos.
Én vagyok az 1-es válaszoló, nekem 1,5 hete pozitív lett a tesztem spontán.
2,5 év próbálkozás és egy sikertelen lombik után. Igazából még mindig nem merem igazán elhinni, főleg azt hogy pont most.
Szia Gratulálok :))))milyen fajta tesztet csinaltal? ( nálam
Ebben a honapban nemlesz baba :( sajnos megjött. Na majd a kövi honapba :)
One step és facelle. 13.dpo-n csináltam, mindkettőn nagyon-nagyon egyértelmű volt az eredmény.
17.dpo-n már olyan erős volt a tesztcsík mint a kontroll csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!