Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek. Január 31en kicsit több mint 12 órával később vettem be a gyógyszert a szokotthoz kepest, sajnos elfelejtettem, ilyen sose fordult meg elő (több mint 10 éve szedem). Előző nap voltunk együtt a párommal, utána nem (mármint kiegészítő védekezés nelkul). Február 5.-én megjött(pont az utolsó előtti tabit vettem be később). Viszont a következő ciklusban volt pár fura tünet, barnazas, gyakori pisilés,hasam alja szurkolt is bar lehet azt csak bekepzeltem...február 23-an csináltam egy tesztet (10es érzékenységű) de nem reggeli vizeletbol. Előtte kb 2 és fél órája már nem ittam semmit de többször pisiltem. Negatív lett. Így megbízható a teszt ennyi idő után? Most kéne majd a hétvégén újra megjonnie.2023. márc. 1. 11:46
1/5 anonim válasza:
Így is biztos a teszt, én mensi előtt 6 nappal is délutáni vizeletből csin@ltam,és nem volt korábban ovu mwrt lh val figyeltem, és így is + lett
2/5 anonim válasza:
Ha pótoltad a gyógyszert, illetve utána meg is jött akkor egyértelmű, hogy az a negatív teszt tényleg negatív. :)
3/5 A kérdező kommentje:
De akkor mik lehetnek ezek a fura tünetek? Néha puffadás is,itt ott szurkal a hasam...de nem folyamatosan. Persze lehet jobban is odafigyelek minden apróságra mert aggódom. Remélem 23 nappal a "baleset" után már tényleg mindenképp kimutatta volna. Illetve nem tudom hogy az mennyire megnyugtato hogy kb 5 nappal utána megjott mert ugye a gyógyszer miatt megjohet akkor is ha van terhesseg?!
2023. márc. 1. 17:52
4/5 anonim válasza:
Ha megjött rendesen és negativ a teszt, nincs terhesség
5/5 NTBS válasza:
Szerintem nem vagy terhes. A tüneteiddel keress fel egy nőgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!