Benne van a pakliban, hogy teherbeestem így?
Figyelt kérdés
Szombaton voltunk együtt a párommal reggel és akkor történt egy kis "gond"😁, de estére meg is jött. Így is lehet, hogy "becsúszott"?2023. febr. 28. 23:11
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kiderül akkor, ment a zöld mindenkinek:)
2023. márc. 1. 07:15
6/8 anonim válasza:
Nagyon nagyon kicsi lenne az esély. Nekem is volt így egyszer és végül nem vettem be esemény utáni tablettát úgy merlegeltem hogy annyira minimális az esély hogy azért nem éri meg a "hormon sokk"
7/8 anonim válasza:
Attól függ mi a a kis gond. Ha gumi nélkül betette akkor igen. Ha elromlott a hűtő akkor nem :-D
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem akartam bevenni esemény utánit, mert nekünk amúgy mindegy csak, hogy kb.mire készüljek😁
7es jót nevettem😁
2023. márc. 1. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!