Lehetek terhes?! Többi lent!
Figyelt kérdés
A menzeszem már egy ideje elment, most beteg vagyok. Két napja a barátommal ovszerrel voltunk együtt, az óvszerbe élvezett. Utána megtorolte, és meg egy kicsit odarakta, de nem hatolt be. Az a baj, hogy ha ezt jól számolom, akkor pont a termenyekebb időszakban történt ez. Negatívra nem vagyok kiváncsi, meg szeretnek nyugodni, a korunknál fogva tanulni szeretnénk, nem gyermeket nevelni, ezért védekezunk is.
17/L
2023. febr. 27. 12:39
3/11 anonim válasza:
Mit jelent h odarakta? Behatolás kell a teherbe eséshez persze nyilván van matematikai esély rá h belefolyik, de miután megtörölte szinte kizárt.
4/11 A kérdező kommentje:
hat csak ott volt, de egyáltalán nem rakta be
2023. febr. 27. 12:46
5/11 A kérdező kommentje:
#1 két napja történt, meg be sem agyazodhatott! meg nem lehet tesztelni!
2023. febr. 27. 12:47
6/11 anonim válasza:
Részletes leírás. Csak ott volt. Nekem is csak itt van a gatyámban szal nemhiszem h teherbe ejtettelek.
7/11 A kérdező kommentje:
ott volt a huvelybemenetnél, így értettem! Nem csak lógott a semmibe
2023. febr. 27. 12:51
8/11 anonim válasza:
Mi az hogy beteg vagy, van aki mensit hívja így
9/11 A kérdező kommentje:
tuszos mandulagyulladasom van
2023. febr. 27. 13:11
10/11 anonim válasza:
Na de azzal nem oldódik meg a probléma, hogy azt írjuk, hogy nem lehetsz terhes és megnyugszol. Kicsi esély van rá, de több, mintha nem tette volna oda, erre mindenki ezt tudja mondani, amit magadtól is tudsz. Menj el nőgyógyászhoz, hátha ajánl valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!