Lehetek terhes? Többi infó lent.
Figyelt kérdés
November 9.-én volt meg utoljára a havim.Rá 7 nappal együtt voltam a barátommal,és úgy ujjazott meg hogy az ujja picit nedves volt a spermától,mert letörölte.De először a csiklómhoz nyúlt.Ez volt November 16.-án.Rá 1-2 hétre egyetlen egyszer voltam reggel rosszul,és érdekesek voltak a melleim,nem fájtak hanem picit feszültek és megnőttek.December 2.-án vettem egy tesztet,ami egyértelműen negatív lett.8 napra rá csináltam egy másik tesztet,ami szintén egyértelműen negatív lett.Ma 12.-e van, nem érzek semmit..Mentruációs tüneteim voltak tegnap,és vasárnap December 8.-án kellett volna megjönnie.Hozzáteszem hogy kegyetlenül felfáztam November vége December eleje felé, és sokat stresszeltem és fáradt vagyok.2-szer voltam nődokinál,azt mondta hogy fertőzésem van.Sokat jártam pisilni..Azonban a nőgyógyász nem mondott semmit..Így lassan 1 hónap után semmi terhességre utaló jel nincs, viszont még mindig nem jött meg.15 éves lány vagy, és még nem állt be a menstruációm.Össze vissza jön,azonban ma volt egy "megfogjönni" érzésem de nem jött meg..Semmi vérzésem nem volt,csak annyi hogy picit véreset pisiltem a felfázás miatt, szóval beágyazódási vérzés nem volt.Kérem aki jártas ebben a témában,segítsen.Azóta szeretkeztünk is,hasam nem fáj és óvszerrel védekeztünk.Összes le lett ellenőrizve,nem volt lyukas.Köszönöm a válaszokat előre is!2013. dec. 12. 16:36
1/3 anonim válasza:
15 évesen még bőven össze-vissza lehet a ciklusod. A csiklódon keresztül meg az életben nem fogsz megtermékenyülni..
2/3 anonim válasza:
A melleid meg azért feszülnek,nőnek mert 15 vagy...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2013. dec. 12. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!