Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor hány hetes terhes...

Most akkor hány hetes terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál kontrolon.Mensimet 16-ra nem várom,viszont ma azt mondta az orvos,hogy 11 mm-es a nyálkahártyám és lát a méhembe 2 db 20*19 mm-es szabályos valamit.Azt mondta,hogy 80%,hogy terhes vagyok.A ciklusom kb. 34 naposak és ez az első closty mentes hónapom.
2013. dec. 11. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb 2-3.
2013. dec. 11. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Akármilyen hosszú a ciklusod, a terhességet az utolsó menzesz első napjától számolják :-) Drukkolok!
2013. dec. 11. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi:)!

Csak azt nem értem,hogy tavaly kimaradt mensi után 2,5 héttel voltam dokinál és akkor 11*7 mm-es petezsákot látott rá 2 hétre 26*13 mm-es volt,szívhanggal és akkor voltam 6 hetes(mensi szerint8 hetes lett volna).Sajnos azt a babát el is vesztettük.Most viszont ha azt nézzük majdnem akkorák azok a valamik mint tavaly a 6 hetes terhességem...Félek,hogy nehogy cisztám legyen.

2013. dec. 11. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is kételyek között vagyok mint te. Most vagyok elvileg 4 hetes terhes, de nekem csak 3 mm-es petezsák?om van, a 12 mm-es nyálkahártyámban. Egy hét múlva lenne esedékes a következő menstruációm. 29.-e óta figyeljük, 1,7 mm volt akkor. A dokim azt mondta, hogy ebben a kezdeti stádiumban nagyon eltérő méretek vannak. Csak a baba méreteiből fognak pontosat mondani.

2013. dec. 11. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!