Csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi! 10 éves korom óta menstrualok! 24 éves vagyok! Minden mensi elott másfél héttel fáj a mellem nagyon durván! És gorcsolok! Most holnap után kellene megjönnie és el maradtak a pms tünetek! Másnak volt e ilyen?
Figyelt kérdés
Sokkal fáradtam vagyok! Délután is alszom szinte egesznap aludnék.. ami rám egyáltalán nem jellemző! Kérdés!? Volt akinek ilyesmi jelzet h baba van? Hogy nincs se mell fájás se görcsölés2023. febr. 27. 07:31
21/26 A kérdező kommentje:
És ide ne írjon senki! Sajnos hogy nem lehet innen törölni ezt a kérdést! Nektek tuti nincs gyereketek ezért vagyok ilyen feszültek 🤣🥰 tesztelni el maradt menstruáció utan szoktak! Ennyi élettelen nőt te jó isten
2023. febr. 28. 10:32
22/26 anonim válasza:
Vicces vagy.
Szoktak, hát nem, én szoktam korábban és ha terhas voltam 4 nappal mensielőt jól látható csík volt ott.
Ha a tünetek terhességi tünetek, akkor hcg van a szervezetedben, amit a teszt kimutat.
Kár hogy nem tudjuk meg mi lesz, pedig drukkoltam, hogy igazad legyen.
23/26 A kérdező kommentje:
Te élettelen nő .. nekem ne irkalj ide hogy a jó isten ennyi örömöt adjon neked h nekem írsz! 😅😇 akkor az urad ezek szerint jól felbaszot! Én szerelmeskedni szexelni szoktam nem baszni🤣 na takarodj innen ! Szervusz! És a kezed törjön el mikor ide írsz amen !
2023. febr. 28. 10:42
24/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi senki véleményére! Nem szeretném ha még egyszer valaki ide írna! Köszönöm! 😇
2023. febr. 28. 10:44
25/26 anonim válasza:
Én azon csodálkozom, hogy valaki veled együtt van és szeretne veled gyereket, családot. Borzasztóan buta, primitív és alpári vagy. Hiába sértegetsz, személyeskedsz, attól terhesebb nem leszel. Inkább sajnállak, hogy a babagyártás így az agyadra ment. ☹️
26/26 anonim válasza:
Ja, és attól, hogy törölteted a kommentjeimet, ugyanúgy egy primitív idióta suttyó maradsz. 😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!