Csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi! 10 éves korom óta menstrualok! 24 éves vagyok! Minden mensi elott másfél héttel fáj a mellem nagyon durván! És gorcsolok! Most holnap után kellene megjönnie és el maradtak a pms tünetek! Másnak volt e ilyen?
Figyelt kérdés
Sokkal fáradtam vagyok! Délután is alszom szinte egesznap aludnék.. ami rám egyáltalán nem jellemző! Kérdés!? Volt akinek ilyesmi jelzet h baba van? Hogy nincs se mell fájás se görcsölés2023. febr. 27. 07:31
11/26 A kérdező kommentje:
Nem tavaszi fáradtság az tuti.. rám egyáltalán nem jellemző a délutáni alvás.. nekem csak ez a fura hogy egyáltalán nem fáj a mellem és nem görcsölök.. ami eddig mindenhónapban megvolt mióta csak menstrualok .. és olvastam több helyen h volt akinek nem fájt csak aznap mikor meg kellet volna jönnie v nem
2023. febr. 27. 16:26
12/26 A kérdező kommentje:
És Gratula Boldog babavarast utolsó ☺️
2023. febr. 27. 16:28
13/26 anonim válasza:
Nem kell minket győzködni, de ha a tüneteket a terhesség okozza akkor viszont a teszted is + lesz, de várj és győzz meg mindenkit hogy terhes vagy
14/26 A kérdező kommentje:
Nem győzködök én senkit! Normálisan tettem fel kérdést.. csak kíváncsi voltam h másnak volt e így talán! Úgy tudom ez az oldal azért van h kérdezünk és valaszoljunk normálisan! Ha meg nem tudsz szépen válaszolni akkor feküdj le és járkált! Nem kell ide írni! Kötekedni! Mert neked rossz napod van! Na takarodj innen!
2023. febr. 27. 16:32
15/26 anonim válasza:
Nincs rossz kedven, többen leírtuk, hogy a teszt 100% ig biztosat mond már, de helyette minden tapasztalatot amit írnak, az rád nem vonatkozik, mert neked sosem volt. Akkor milyen tapasztalatot szeretnél?
16/26 A kérdező kommentje:
Tőled semmit! Én le írtam az én problémámat.. olyanokra lettem volna kíváncsi akinek hasonló volt ! Ennyi! De ezt az oldalt is kerülni kell úgy látom.. na legyen szép napod !
2023. febr. 27. 16:53
17/26 anonim válasza:
A 15.hetes kismami vagyok. Figyelj ha tényleg úgy érzed, hogy rád nem jellemző ez.. Szerintem nyugodtan tesztelj. De viszont próbáld meg nem beleélni magad ezekbe a tünetekbe... Októberben szentül megvoltam győződve róla h terhes vagyok. Semmi nem utalt a közelgő menzeszre... Pedig mindig durva pms-em szokott lenni. Nagyon örültem... Aztán teszteltem egy alig látható "pozitívat"... Aztán meg jól megjött, szinte percre pontosan. Hidd el az agyad nagyon képes becsapni... Ezt tapasztalatból mondom... Mindenesetre nagyon szorítok neked. Mindenképp írj ha teszteltél, akár privátban is. Nagyon szivesen segítek ha bármiben tudok 🤗
18/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nagyon köszönöm a válaszod 😇 mindenkep fogok tesztelni ha késik és meg írom ☺️ és igen nem szeretném magam bele élni mert nagyon rossz érzés utanna a negatív teszt ..
2023. febr. 28. 06:57
19/26 anonim válasza:
19 hogy modhatsz ilyet, hogy teszteljen jujj, az túl egyszerű lenne.
20/26 A kérdező kommentje:
Te barom kit idiotazol le? Te jobban ismered az én testem mint én saját magam? Lehet Te tavasszal alszol ! Én nem szoktam meg délután se le feküdni aludni lehet akármilyen évszak! És dolgozhatok akármennyit! Te engem ne idiótáz le! Én olyanokra voltam kíváncsi Te idiota nézzél szét az oldalon hogy hány nőnek nem volt pms tunete csak akkor fájt a csecs pl mikor elsonap meg kellet volna jönni! Csak tudom 14 éve mindig mensi elott fáj a csecsunk meg gorcsolunk !én nem azt írtam h az vagyok! Hanem h kinek volt e ilyen? Csak kerdes volt! kutyanő Hát kinek érzitek ti magatokat egyesek hogy mentek és be szóltok másoknak egy kérdés miatt .. elnezem a kérdéseket és ritig vannak ilyen kutya nők .. unatkozol? Vagy nincs aki megbasszon? És ezért vagy ilyen feszült hogy mész és vad idegenek le idiotazol mit gondolsz Te magadról? Ide nekem ilyen élettelen nők ne írjanak!
2023. febr. 28. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!