Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak tapasztalatokra vagyok...

Csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi! 10 éves korom óta menstrualok! 24 éves vagyok! Minden mensi elott másfél héttel fáj a mellem nagyon durván! És gorcsolok! Most holnap után kellene megjönnie és el maradtak a pms tünetek! Másnak volt e ilyen?

Figyelt kérdés
Sokkal fáradtam vagyok! Délután is alszom szinte egesznap aludnék.. ami rám egyáltalán nem jellemző! Kérdés!? Volt akinek ilyesmi jelzet h baba van? Hogy nincs se mell fájás se görcsölés

2023. febr. 27. 07:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Predictor early mutatja ha terhes vagy, nem kell találgatni. A fáradság lehet a tavaszi fáradtság is
2023. febr. 27. 07:53
 2/26 A kérdező kommentje:
Csak az érdekel hogy másnak volt e ilyen! Nem szeretnék még tesztelni de köszönöm a válaszod!
2023. febr. 27. 07:57
 3/26 A kérdező kommentje:
Meg igazából a fura az hogy se a mellem se nem görcsölök .. ami mindenhónapban megvan mensi elott másfél héttel! 14 éve! És most egyáltalán nincs !
2023. febr. 27. 07:59
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Ok! A billentyűzeten lehet ám a pontot is használni, nem kell mindenhova felkialtojel!

Veszel egy tesztet

2023. febr. 27. 08:06
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy évekig iszonyúan fájt a mellem menstruáció előtt 1 héttel. Aztán egyszer csak mintha elvágták volna, soha többet nem fájt.

Mikor terhes lettem, akkor aznap kezdett el fájni, mikor meg kellett volna jönnie.

2023. febr. 27. 08:08
 6/26 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm a választ..

Minden hónapban nekem is másfél héttel kezd el fájni a mellem .. és gorcsolok de most semmi egyáltalán.. mellesleg szekrekedesem van .. pedig ilyenkor mindig hasmenésem van :(

2023. febr. 27. 08:12
 7/26 A kérdező kommentje:
Tesztelni még nem szeretnék
2023. febr. 27. 08:14
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy simán csak késni fog. Nem gépek vagyunk, teljesen normális ha egyszer egyszer elcsúszik (vagy kimarad egy ciklus. Ha gyakori akkor orvos, de pár évente egyszer "belefér"). Meg a korral is változhat. Nekem sokáig semmi pms tünetem nem volt, nem is voltam görcsölős, aztán lettek és az első 2nap gyógyszerrel is szenvedtem. Utána terhes lettem, azóta megint semmi pms, szinte semmi fájdalom menstruáció alatt.
2023. febr. 27. 08:28
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a menetrend nálam is menstruáció előtt mint írod. Vannak ciklusaim amikor emellé olyan fáradt vagyok, hogy gyerekaltatás közben simán elalszom. Nyilván ha rajta vagytok az ügyön, akkor akár jelezhet ez terhességet is.De önmagában ennek nem tulajdonítanék nagy jelentőséget.
2023. febr. 27. 08:47
 10/26 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig fájtak a melleim egészen peteéréstől menzesz második napjáig. 🙂 Mikor terhes lettem is ugyan úgy fájtak. Csak nem jött meg, és a mellfajdalom sem múlt el, hanem kitart már december óta. Ha nem akarsz tesztelni akkor miért keresel magadon tüneteket? :) Ha van tüneted, akkor meg pozitív teszted is lesz. Ennyire egyszerű. Én nem várt előtt 2 nappal teszteltem, mert ramjött egy hullám iszonyatosan elkezdtek égni a mellbimbóim. Tünetnek vettem, mivel soha előtte ilyet nem tapasztaltam...És láss csodát délutáni sokadik pisiből pozitív lett. Pedig középidőben fogant 🙂🤗 Szóval ha nem tavaszi faradtsag vagy pms okozza a tüneteid, akkor a teszted pozitív lesz 🤗 (15 hetes kismama)
2023. febr. 27. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!