31/37 anonim válasza:
Nekem meg volt hogy a facelle jól látható 2 csíkos volt, a predi meg negatív és a predi mutatta az igazat.
Szerintem vagy 50 predit megcsináltam az évek alatt, nekem 2 csík csak akkor volt rajta ha oka volt.
32/37 anonim válasza:
23 vagyok, én one steppel teszteltem. Amit ha nem ismersz, egy 100 forintos vacak, netről rendelhető teszt, de nekem sosem volt rajta halvány csík, amikor nem voltam terhes. A Predictor szerintem is jó, téves halvány pozikat időn túl szokott csinálni.
33/37 anonim válasza:
Szurkolok neked 🙏🏻 nekem 5 nap van a nemvártig ❤️❤️🙏🏻
34/37 A kérdező kommentje:
Veszek mind a kettő fajtából
Utolsó én szorítok neked
2023. febr. 27. 10:16
35/37 anonim válasza:
Majd írj hogy hogy alakult :)
36/37 A kérdező kommentje:
Írok ahogy csinálok tesztet
2023. febr. 27. 17:30
37/37 anonim válasza:
Bocsi, de ezekről a képekről (és van belőlük épp elég itt a gyk-n), az jut eszembe, hogy még jó, hogy nem ti értékeltétek korábban a kovid-teszteket, mindenkit pozitívvá nyilvánítottatok volna!
Miért nem lehet nyugodtan várni még pár napot, és minden úgyis kiderül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!