21/37 anonim válasza:
Egy héttel teszteltél? Az késő. Én a helyedben már szex után 5 perccel teszteltem volna. Az ad megbízható és pontos eredményt.
22/37 A kérdező kommentje:
Oké utolsó köszike
2023. febr. 25. 17:46
23/37 anonim válasza:
Az első olyan nap a menstruáció kezdete, amikor rendesen vérzel. A barnázás nem számít. Én látom halványan, nekem ilyenből pozitív lett. :)
24/37 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm
És te mikor teszteltél legközelebb?
Neked is ennyire halvany volt ?
2023. febr. 25. 20:15
25/37 anonim válasza:
Pepino tesztet tilos használni!! Szinte mindenkinek fals pozitív. Szemmel is jól láthatóan pozitív, de mégsincs semmi...
26/37 anonim válasza:
23 vagyok, nekem még talán ennél is halványabb volt, még én sem voltam benne biztos, hogy látok valamit. Én naponta teszteltem, de kár volt, mert tényleg csak 2 naponta erősödött. Viszont 2 nap múlva már biztos voltam, hogy nem a szemem káprázik. :)
27/37 A kérdező kommentje:
Utolsó neked is pepino volt ?
Ma is csináltam ugyan ilyen lett majd veszek másik tesztet más fajtát
2023. febr. 26. 20:59
29/37 A kérdező kommentje:
Rendben azt veszek
2023. febr. 26. 21:13
30/37 anonim válasza:
A predictor nekem mindig halvány pozitív volt.
Rossmannban a facelle teszt is 10-es érzékenységű és ötöd annyiba kerül. Ez sosem tévedett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!