Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire gyakori hogy valaki...

Mennyire gyakori hogy valaki AZONNAL és EGY ALKALOMTÓL teherbe esik?

Figyelt kérdés

Hát én így jártam.

Párommal gondoltuk a wellnesz alatt minden problémát és gátlásunkat elengedjuk igy megbeszeltuk hogy ezido alatt egyetlen egyszer lefekszunk úgy hogy bennem megy el

Milyen jólesz mert így még sose csináltuk

Legyintettem hogy áhh egyetlen egy alkalom es ennyi annyira kicsi az esély

Hát haza már 3 an jottunk 🤣😂

Egyébként 2-3év mulva terveztuk volna csak.

Ettol eltekintve bár váratlanul jott ,orulunk neki

Mostmar egy csalad vagyunk

A babánk lassan 2 éves 😁

2023. febr. 22. 14:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 20 évesen járt így, szakítottak a pasijával, de még volt egy búcsúszex a szilveszteri bulin...
2023. febr. 22. 15:37
 12/18 anonim ***** válasza:
11%

Ősanya itt is megjelenik XD

A jól nevelő anyuci imádom az ilyen kioktásokat :D

2023. febr. 22. 15:39
 13/18 anonim ***** válasza:
39%

Ilyen is van.

Nekünk két gyerekünk van, akartuk, terveztük, pontosan születtek. A harminc év alatt soha, egyetlen egyszer sem védekeztünk semmivel. Szinte minden nap szeretkeztünk, amikor lehetett és lehetőség volt rá. Egészségesek vagyunk, rábíztuk magunkat a saját sorsunkra, nem szakítottunk meg semmit. Boldogan elfogadtuk azt, amit az életünk megadott.

Ha tíz gyerekünk született volna, ők is elférnének velünk.

2023. febr. 22. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A ciklusom 5. napján estem teherbe, rögtön az első "próbálkozásnál".

De én az élet minden területén beleesek abba a bizonyos 0,001%ba. :D

2023. febr. 22. 16:23
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

"Egyszeruen csak meg picit szerettunk volna pár evig szabadon élni 😊"

De hát akkor minek szexeltetek gumi nélkül, ha nem akartatokmég gyereket? Fuck logic. Annyira nem ritka ez, mint ahogyan te azt gondolod. De amúgy te mit vártál? Plazma tévét?

2023. febr. 22. 16:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor elkezdtünk próbálkozni, a munkahelyem leghajtósabb hónapja volt, és reggeltől estig dolgoztam. Egyszer jött össze egy proper együttlét és azzal jött össze.

Pedig nagyon, de nagyon vártuk már a próbálkozós hónapokat, hogy akkor lehet majd szabadon 😀

2023. febr. 22. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
A gyerekek már a fogantatásukkor is szeretnek ellenszegülni a szülői akaratnak:D
2023. febr. 22. 17:53
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
Barátnőm utólag mesélte, hogy eltervezték a férjével, hogy most már jöhet a baba ha szeretne, első ilyen alkalom után pontosan 2 hét múlva mentek egy esküvőre, viccből csinált egy tesztet, mert iszogatni akart és azonnal pozitív lett 😘 irigy voltam rá, mert nekünk egy évbe telt, de most itt szuszog mellettem❤️
2023. febr. 22. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!