Mennyire gyakori hogy valaki AZONNAL és EGY ALKALOMTÓL teherbe esik?
Hát én így jártam.
Párommal gondoltuk a wellnesz alatt minden problémát és gátlásunkat elengedjuk igy megbeszeltuk hogy ezido alatt egyetlen egyszer lefekszunk úgy hogy bennem megy el
Milyen jólesz mert így még sose csináltuk
Legyintettem hogy áhh egyetlen egy alkalom es ennyi annyira kicsi az esély
Hát haza már 3 an jottunk 🤣😂
Egyébként 2-3év mulva terveztuk volna csak.
Ettol eltekintve bár váratlanul jott ,orulunk neki
Mostmar egy csalad vagyunk
A babánk lassan 2 éves 😁
Ősanya itt is megjelenik XD
A jól nevelő anyuci imádom az ilyen kioktásokat :D
Ilyen is van.
Nekünk két gyerekünk van, akartuk, terveztük, pontosan születtek. A harminc év alatt soha, egyetlen egyszer sem védekeztünk semmivel. Szinte minden nap szeretkeztünk, amikor lehetett és lehetőség volt rá. Egészségesek vagyunk, rábíztuk magunkat a saját sorsunkra, nem szakítottunk meg semmit. Boldogan elfogadtuk azt, amit az életünk megadott.
Ha tíz gyerekünk született volna, ők is elférnének velünk.
A ciklusom 5. napján estem teherbe, rögtön az első "próbálkozásnál".
De én az élet minden területén beleesek abba a bizonyos 0,001%ba. :D
"Egyszeruen csak meg picit szerettunk volna pár evig szabadon élni 😊"
De hát akkor minek szexeltetek gumi nélkül, ha nem akartatokmég gyereket? Fuck logic. Annyira nem ritka ez, mint ahogyan te azt gondolod. De amúgy te mit vártál? Plazma tévét?
Mikor elkezdtünk próbálkozni, a munkahelyem leghajtósabb hónapja volt, és reggeltől estig dolgoztam. Egyszer jött össze egy proper együttlét és azzal jött össze.
Pedig nagyon, de nagyon vártuk már a próbálkozós hónapokat, hogy akkor lehet majd szabadon 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!