Lefejjem és öntsem ki, vagy egy alkalomtól nem lesz nagy baj, ha megszoptatom?
Figyelt kérdés
Ittam egy jegeskávét. Mindig szoktam, de ez másik fajta volt, utólag láttam, hogy brutális a koffeintartalma, kb a duplája, mint amit szoktam inni. Lehet baj tőle?
Mikorra megy ki?
2018. dec. 27. 12:43
1/7 anonim válasza:
Ennyitől egyszeri alkalommal nem lesz semmi baja, maximum kicsit èlènkebb lesz.
2/7 anonim válasza:
Kb minden jegeskavenak csúfolt zacskós/dobozos izé koffeintartalma a nullához közelít, így ki van zárva, higy bármi problémát is okozna
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ebben a tudatban ittam meg én is... Utána olvastam el, hogy 45 mg/100ml.
Az energiaitalban van 32 mg/100ml.
2018. dec. 27. 13:02
4/7 anonim válasza:
Egy sima, minőségi főzött kávé koffeintartalma 100-200mg. A világon semmi bajod nem lesz. Egy energia italtól se lenne. Nem a koffein miatt karos, vagyis nem csak amiatt, hanem a többi összetevő, pl a rengeteg cukor miatt. Nyugi, semmi baja nem lesz a gyereknek
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. dec. 27. 13:45
6/7 anonim válasza:
Egy eszpresszó 100 mg koffeint tartalmaz, tehát amit megittál egy nagyon gyenge kávénak felel meg.
7/7 A kérdező kommentje:
45mg/100ml, és fél liter volt. Azaz 225 mg.
Tolle új terméke, ilyen kockadobozos, eddig nem láttam sehol, + cukormentes, így megnyerő volt.
Végülis nem aludt rosszabbul, mint máskor.
2018. dec. 28. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!