Mennyire gyakori hogy valaki AZONNAL és EGY ALKALOMTÓL teherbe esik?
Hát én így jártam.
Párommal gondoltuk a wellnesz alatt minden problémát és gátlásunkat elengedjuk igy megbeszeltuk hogy ezido alatt egyetlen egyszer lefekszunk úgy hogy bennem megy el
Milyen jólesz mert így még sose csináltuk
Legyintettem hogy áhh egyetlen egy alkalom es ennyi annyira kicsi az esély
Hát haza már 3 an jottunk 🤣😂
Egyébként 2-3év mulva terveztuk volna csak.
Ettol eltekintve bár váratlanul jott ,orulunk neki
Mostmar egy csalad vagyunk
A babánk lassan 2 éves 😁
Mindenki egy alkalomtól lesz terhes, ha épp jó időben volt az az alkalom.
Az első terhességem megszakítás mellett volt(nem maradt meg 8 hetesen volt missd ab.)
A második meg 1 év próbálkozás után sikerült.
Jó felelőtlenek vagytok különben,remélem azért a gyerekednek megtanítod a védekezést.
29 evesek voltunk akkor 😊
Nem tartom magunkat felelotlennek
Minden adott volt hozza hogy vallaljuk
Egyszeruen csak meg picit szerettunk volna pár evig szabadon élni 😊
A hozzáállása felelőtlen.És a viselkedése gyerekes, buli van, wellnes van,nem kell felelősen viselkedni,ilyen életre szóló dologban.
"egyetlen egyszer lefekszünk úgy hogy bennem megy el
Milyen jó lesz mert így még sose csináltuk
Legyintettem hogy áhh egyetlen egy alkalom és ennyi annyira kicsi az esély"
Minden terhességhez egyetlen alkalom kell pont jó időben.
Na megint helyben vagyunk... Szegény posztoló elmesél valamit,erre ezerrel leoltják,kioktatják,stb.
Miért is felelőtlen? Nem volt tervezve,de örültek neki,megtartották,felnevelik,szeretik. Boldog kis család lettek.
Mi bajotok van,komolyan????
Itt egyes embereknek pszichologusra volna szükségük esküszöm. Remélem a saját portátokon is ilyen "szigorúan" sepregettek,nem csak a másén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!