Üdv, 9 éve szedem a fogamzásgátlót, de abbahagytam 1 hete (a fogamzásgátló 2 hetében). A bogyó harmadik hetén 2x együtt voltunk a párommal védekezés nélkül. Lehetek terhes?
Kiegészítő védekezés nem volt.
Valójában nem tervezünk gyereket, de nem tartom egészségesnek ha ennyi ideig szedem a bogyót egyfolytában..
Köszönöm
9 év után már igazán végigszedhetted volna azt a levelet...
Ha nem akarsz gyereket, akkor meg védekezz...
Lehetsz terhes, bár kevés az esély
"Valójában nem tervezünk gyereket, de nem tartom egészségesnek ha ennyi ideig szedem a bogyót egyfolytában.."
Igazad van, az abortusz egészségesebb.... 🤦♀️
Nem lenne probléma ha mégis terhes lennék.
Azért nem szedtem tovább mert komoly lábgörcseim voltak (azóta is), nagyon megíjedtem.
Készülök is orvoshoz.
Azért sokan elsőre teherbe esnek, ahogy leállnak vele. Nem biztos ám, hogy még hónapok mire helyreáll a szervezet....meg sokan vannak, akik egy két szemet nem vettek be aztán bumm terhesek is lettek.
Annyi mindentől függ... egy a lényeg, aki nem akar gyereket az védekezik. Aki akar az nem védekezik.
8. Mesterséges menstruáció során nem igazán van olyan hormon, ami garantálja ezt.
De szakértőkkel nem vitatkozom.. 🥲😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!