Aki sok év után abbahagyta a fogamzásgátlót milyen
változást érzett és mennyi idő után?
Minden nap megkérdezi valaki ugyanezt.
2021. jan. 25. 08:30
2/10 A kérdező kommentje:
Mert mindenhol csak olyat írnak hogy utána nem jött meg. Ez számomra olyan hihetetlen hogy senkinek?
10 év után egy februári hónapban hagytam abba a gyógyszert. Februárban megjött és márciusban is pár nap késéssel. Áprilisban meg már csak azért nem jött meg, mert terhes lettem. Szoptatás abbahagyása után is rögtön visszaállt 28-34 nap közé a ciklusom és az ötödik hónapban újra várandós lettem. Én is mindig csodálkozom, hogy másoknak, hogy felborírja a szervezetét a gyógyszer...ezek szerint én összetehetem a 2 kezem, hogy minden rendben.
2021. jan. 25. 08:53
4/10 A kérdező kommentje:
És amúgy éreztél valami változást mikor abbahagytad?
Nem éreztem semmi különöset. Nem változott semmi.
2021. jan. 25. 09:02
5 évig szedtem, továbbra is pontos maradt a ciklusom, annyi változás történt hogy a görcsölés újra visszatért, ahogy nekem gyógyszer szedés előtt is volt, illetve a korábbi hosszabb vérzés is kialakult.
De egyébként semmi egyéb gondom nem volt miatta. A ciklusom sosem volt napra pontosan egyébként, 2-3 napokat csúszik ide oda. De ez mindig is így volt nálam.
2021. jan. 25. 09:18
4,5 évig szedtem, miután le tettem rosszul voltam, állandó fejfájás, hánytam nem jött meg, mikor igen akkor 8 nap is volt akár. 25-64 napos ciklusok voltak. A bőröm el csúnyúlt rengeteg pattanásom lett, görcsöltem,csomókban hullott a hajam. Szerencsére valami csoda folytán rendszertelen ciklussal a negyedik hónapban sikerült a baba, de soha többé nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni.
2021. jan. 25. 09:31
6 évig szedtem. Mikor abbahagytam mindig megjött 28-32 napra. Az utóbbi fél évben viszont beállt teljesen pontos 28 naposra, peteérésem is van. A görcsök visszatértek és a vérzésem is kicsit erősebb lett.
2021. jan. 25. 10:07
Olyan 8 év után hagytam abba mert köztes vérzés jelentkezett, amitől megijedtem. Mivel a probléma nem szűnt meg elmentem nőgyógyászhoz és kiderült hogy ciszta okozza.
Később simán terhes lettem.
2021. jan. 25. 11:50
Kb 5 év után hagytam abba. Azóta nagyon kívánom a szexet. Minden egyes nap. Korábban olyan heti egy-kettővel bőven elvoltam. Hát most nem.
Más változás nem volt. Megjött már elsőnek is rendesen, nem híztam meg, nem fogytam le, nem lettek pattanásiam. Semmi változás.
2021. jan. 25. 13:54
Kapcsolódó kérdések: