Terhes lehetek-e?
Figyelt kérdés
Február 2. - 3. körül voltunk együtt párommal, akkor volt peteérésem is. Nos utána vártam a menstruációmat, 26-27 napra szokott megjönni. Most 24 napra jött meg, február 11 én szombaton, majd még vasárnap meg volt, de hétfőre mintha el vágták volna, elmúlt. Alapvetően amennyire meg szokott lenni, nem volt olyan erős intenzitású a vérzés. Na ezt már furcsáltam, de tettem be ugyanúgy tampont, mert sose volt még ilyen, hogy 2 nap után elmúljon. Majd csütörtökön 3,5 napra rá délután volt egy nagyon minimális rózsaszín színű vérzésem. De 2-3 órán belül már el is múlt. Gondolkoztam rajta és lehetséges hogy akkor történt meg a be ágyazódás, és ez egy beágyazódási vérzés volt csütörtökön. Azóta ugye eltelt 5 nap, és utána néztem a terhesség korai jeleinek ami alapján lehet székrekedés,puffadás,gázkepződés stb. Már a beagyazódástól kezdve. És én pont ezzel küzdök tegnap óta.. nem feltétlen mondom ezt tünetek de furcsa. Illetve vasarnap csinaltam egy tesztet de akkor meg csak 2 nap telt el az általam vélt beágyazódástól, szóval az negatív lett. De kb. 1 hét múlva megismételem a tesztet. Ki mit gondol,terhes lehetek-e? Aki volt hasonló szituációban mi lett a vége?2023. febr. 21. 18:58
1/6 anonim válasza:
A beagyazodasi vérzés ha van max 1-2 csepp! Hormon zavar lesz..
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet kicsit félre érthetően írtam. De csütörtökön nem vissza jött a menstruációm, hanem picit rózsaszín véres volt a tampon. De nem olyan színű volt egyáltalán mint normál esetben lenne. De ha nincs bent tampon akkor se áztam volna át mert nagyon gyenge volt a vérzés.
2023. febr. 21. 19:42
3/6 anonim válasza:
És akkor mi volt a vérz~s?
Nekem a beágyazódási pecsételés másnapján volt 2.csíkocska.
A gondolt peteérésed óta eltelt 15 nap akkor már leugrik a 2.csík
Ez inkább hormon zavar, a beágyazódás kb 7,8,9 nappal ovu után van az akkor 10-12.én lett volna.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a tanácsot!
2023. febr. 21. 19:52
5/6 anonim válasza:
Ha bizonytalan vagy csinalj egy tesztet es megtudod
6/6 anonim válasza:
Szerintem sima menstruációd volt. Eleve, ha hétfőn, kedden, szerdán se volt semmi, akkor minek raktál be tampont még csütörtökön is? Addigra már amúgy is elmúlt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!