Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő telhet el inszeminá...

Mennyi idő telhet el inszeminácio előtt ? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok. Március 6.an lesz inszeminácionk. Azt mondta a dokim, hogy otthonról hozott diszkréten "csomagolt" friss sperma mintával kell erkezni és azt mondta elég ha otthonról visszük. Kb 40 perc az út ha minden rendben. A múltkor viszont útépítés miatt kb másfél óra alatt értünk be a kórházba ...az lenne a kérdésem ,hogy mennyi a megengedett idő ,amivel időbe vagyunk hogy oda érjünk ? 7:30ra kell mennünk..indulás előtt beszéltük..és elvileg ha minden oké ,bent vagyunk a mintával 1 oran belül , de mégis ,mennyi az az idő ami ami eltelik,és még jó a minta? Köszönöm

2023. febr. 20. 23:12
 1/7 anonim válasza:
73%
Szerintem 1-2 óra is eltelhet, pláne, ha igyekeztek testmelegen tartani, nem lesz gond. Sok sikert ;)
2023. febr. 20. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

2 ora biztosan nem telhet el, maximum az 1. De minel kevesebb, annal jobb.

Oszinten szolva en ezt nem kockaztatnam meg, mi van ha megint dugo lesz, ugrott akkor minden, inkabb adjatok mintat bent.

2023. febr. 20. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk csak bent szabadott leadni a mintát és korábban még egy vizsgálatnál az egy órás cuccra azt mondta, hogy ez már kicsit régi és jobb lett volna a frissebb.
2023. febr. 20. 23:56
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Egy sperma vizsgálatnàl oké, hogy otthonról viszi valaki...de egy inszemnèl kockáztatni...agyon terheled a szervezeted feleslegesen, ha esetleg baleset miatt nem értek be időben...csak azért , hogy a párodnak kényelmesebb legyen? Hát elgondolkodtató...
2023. febr. 21. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
3# ezt én sem értem, hogy lehet. Ráadásul így bárkièt vihetik. Jó ez elég extrém, de akkor is...
2023. febr. 21. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk másfél óra volt az út, és mindkét inszem sikerült így is.
2023. febr. 21. 22:18
 7/7 anonim válasza:

[link]

Itt van konkrét leírás a "Mire kell figyelni a mintaadásnál?" cím alatt, itt írják nálam sokkal okosabbak az 1-2 órát. Igaz, ez sperma vizsgálatra vonatkozik, de a lényegét tekintve ugyanaz a kettő: annyi idő telhet el, hogy még "működjön" a minta.

#1-es voltam

2023. febr. 25. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!