Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy kivizsgálási folyamat...

Egy kivizsgálási folyamat (hormonvizsgálat,cikluskövetés...stb.) mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg mindentől függ, de a nőgyógyászommal most kezdjük ezeket. 1 hete késik, negatívak a tesztek és elküldött hormonvizsgálatra elsőnek. Az ezt követő cikluskövetés, átjárhatósági vizsgálat, petefészek stimuláció, inszemináció kb. mennyi időt vesz igénybe? Van egy lányom, eddig mindig azonnal teherbe estem, most valamiért nem sikerül 1 éve. (40 vagyok)

2022. nov. 15. 05:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mire a végére értünk 4 év telt el.

Ha egyszerű a gond és azonnal kezelhető, akkor gyorsan megvan, ha speciális eset vagy, akkor meg lehet, hogy soha nem ér véget.

2022. nov. 15. 06:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

40 évesen én reprodukciós intézetbe mennék, nem nőgyógyásszal húznám az időt.

Amit addig is megcsináltatnék, akár magánúton: AMH.

2022. nov. 15. 06:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap alatt nálunk lezajlott.

Spermavizsgálat, utána hormonlabor, illetve hasi uh, majd átjárhatósági.

2022. nov. 15. 08:36
 4/5 A kérdező kommentje:
A 40 év annyira gond? A nőgyógyász szerint nem annyira.
2022. nov. 15. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát lényegesen kevesebb idő áll rendelkezésre, a sikerráta is jelentősen csökken.
2022. nov. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!