Hogyan tudom támogatni inszeminációra készülő családtagom?
Ha nagyon közel altok egymashoz es alapbol sok mindent megoszt veled, akkor eleg ha meghalgatod ot, mar ez is sok segitseg.
De a legnagyobb tamogatast a parjanak kell adnia nem masnak, mivel ketten kuzdenek azert h gyerekuk legyen. De neha jol esik massal beszelni errol aki nem hurrog le azzal h "kit erdekel a nyafogasod."
Ha jóban vagytok, és tőle tudod, hogy inszeminációra megy, akkor őszintén megmondhatod neki, hogy ha szeretne, veled tud beszélgetni az érzéseiről, a tapasztalatairól, szívesen meghallgatod.
Az egyén függő, mennyire esne jól neki, ha a kezelés alatt keresed ("Na, mi újság?"), esetleg ezt is letisztázhatjátok, hogy neki hogy lenne jobb.
Érdemes úgy nagyvonalakban képben lenned a kezelés menetével.
Nekem idén 2 lombikom volt. Az én volt legjobb barátom az elsőnél nagyon csalódáskeltően viselkedett. Egyrészt nem volt megértő, miért kerültem padlóra a sikertelen első lombik után. Aztán miközben totál a mélyponton voltam, azzal akarta elterelni a figyelmem, hogy elmesélte, hogy a tesója most lett terhes... 🙄 Később is sokszor beszélt róla, pedig szerintem egy tapintatos ember ezt nem tenné.
Szóval az ilyenek helyzeteket érdemes kerülni.
Meg a bölcsességeket, meg az olyan eseteket, hogy a postás tesójának munkatársa is x év után lett terhes, amikor már "elengedte".
Ezek a sikersztorik, tanácsok stb.-k egy sikertelen beavatkozás után, egy régóta meddőséggel küzdő nőnek nem esnek jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!