Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
Azokhoz a hölgyekhez szeretnék szólni akik babát akartak de kiderült hogy kisebb/ nagyobb IR problémájuk van . Ki hogyan orvosolta?Mit ,mikor ettetek? És miután kiderült a baj és oda figyeltetek mennyi idő után jött össze a baba? ..Köszi a válaszokat :)2023. febr. 20. 15:16
1/6 anonim válasza:
Az elég rossz IR eredményemet 5 hónap 160 grammos diéta + mozgás kombóval elég jól helyrehoztam, egyúttal a ciklusom is normális hosszúságú lett.
Sajnos a termékenységemre ez nem volt hatással, baba ennek ellenére nem lett évekig sem spontán, sem inszeminációkkal.
Lombikkal igen.
2/6 A kérdező kommentje:
tudtad tartani a diétát?
2023. febr. 20. 16:03
3/6 anonim válasza:
Felkerestem egy személyre szabott diétákkal foglalkozó személyt és a saját igényeimre szabta az étrendemet. Illetve segített mindenben, hogy merre induljak el: bevásárlólista, receptek, nasi ötletek, vízfogyasztás, vitaminok. Nekem túlsúly is volt, de szépen mentek le a kilók az étrenddel. Nem mindig tudtam tartani, de így, hogy előre megvolt minden étkezés könyebb volt. Szerencsére hamar sikerült a babaprojekt, 4 hónap alatt összejött természetes úton.
4/6 A kérdező kommentje:
Én attól tartok hogy nem fogom tudni betartani :(
2023. febr. 20. 16:42
5/6 anonim válasza:
Próbáld motiválni magad valamivel. Én pl. ahogy elkezdtem készítettem egy fotót majd kb. havonta csináltam egyet, hogy dokumentáljam a fejlődést már az első hónap végén akkora volt a különbség, hogy iszonyatos erőt adott, hogy folytassam. De nem csak a külsőmben történtek pozitív változások, sokkal több energiám volt, nem voltam annyira ideges/feszült és igazából tetszett az öngondoskodás része: a főzőcskézés, előre dobozolás a melóba. Csak olyan alapanyagokat használtam, amiket szeretek: húsok, köretek, zöldségek, gyümölcsök tekintetében. Ha nem is tudod megcsinálni minden napot 100%osan törekedjen arra, hogy közelítsen, idővel egyre könnyebb lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy olyan munkahelyen vagyok hogy nem tudom hogyan tudnék 2 oránként enni, eladó vagyok egy húsos hentes üzletben és annyian vannak hogy jajj 😓
2023. febr. 20. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!