Ez lehet pozitív?
Holnap (nem) kellene megjönnie, ma reggel csinàltam egy 10es clear blue-t. Belekèpzelem a csíkot vagy ti is láttok valamit?
Fogok két nap múlva tesztelni, de aki gyerekre vágyik az tudja hogy miért kell idő előtt tesztelni:)
Egyszer még oké. Csak az a probléma, hogy folyamatosan csinálja. De nyalogasd csak bátran. Te dolgod. Igen, most én is ráérek. 😉
Tudjuk, hogy soha. Igen......
Van gyerekem, szóval nem vagyok meddő.De ezt a mániákus mindenáron terhes akarok lenni viselkedést egyszerűen nem tudom megérteni. Nekem ez már beteges.
Igen, szabin vagyok na. De pá csajok. Puszi. 😘
"Én is ilyen kis izgága voltam mindkét terhességemnél. Hamarabb teszteltem én is a nemvártnál. És igen,bizony jól esik a biztatás és a drukkolás"
Oké, csak ez az oldal alapvetően nem arra van, hogy ide töltögesse fel napi 10 ember az idő előtt lőtt, negatív tesztjét, azt vàrva, hogy meresszük a szemünket, làtunk-e valamit. Erre ott vannak a barátnől, a Gyakori kérdéseknek nem ez a célja, és bocsi, de nem is normális dolog, hogy nem bírtok 2 napot várni.
Egyébként, nem kötekedés, ha azt írjuk, ez egy negatív teszt, mivel negatívnak látjuk. Ha a kérdező bíztatást akar idegenektől - bár nem tudom, erre miért van szüksége -, akkor írja, hogy azt akarja hallani, hogy pozitív.
"ez volt az első. Szerintem az utolsó is:)"
Na, legalább egy hülyével kevesebb, aki a következő 10 hónapban is minden alkalommal kirakná ide a negatív tesztjét.
Nem arra van alapvetően ez az oldal???? Ilyenkor elgondolkozom, hogy az ilyen típusú válaszadók tudják-e pontosan, hogy milyen oldalon is tartózkodnak..
Szerintem ennyit egy hét alatt nem kacagtam mint ma. Ezt muszáj leszek megmutatni a baráti társaságomnak is. XD
27-es
Nem az a baj,hogy leirod,h negatív. Hiszen ez a Te véleményed. Ez rendben is van. Hanem az nem okés sztem,hogy ilyen-olyan jelzőkkel illetik a posztolót,kb megalázzák,kioktatjak stb. Miért nem várja meg,h késsen,és csak utána tesztelje. Azért nem várja meg,mert nem akarja,visszafelé is lehetne kérdezni,h más miért nem tesztel hamarabb? Mert nem akar. Mindenkinek egyéni saját döntése ez.
Az meg,h a Gyakori kérdések nem erre való... Hát mi a fészkes fenére,ha nem erre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!