Ez lehet pozitív?

Figyelt kérdés

Holnap (nem) kellene megjönnie, ma reggel csinàltam egy 10es clear blue-t. Belekèpzelem a csíkot vagy ti is láttok valamit?

[link]

Fogok két nap múlva tesztelni, de aki gyerekre vágyik az tudja hogy miért kell idő előtt tesztelni:)

2023. febr. 18. 08:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen tesztem van, de még nem mertem kipróbálni. 🙂 Hétfőre nem várom. Drukkolok neked! Szerintem még bármi lehet! Mikor tesztelsz legközelebb?
2023. febr. 18. 09:42
 12/31 anonim ***** válasza:
85%

"Fogok két nap múlva tesztelni, de aki gyerekre vágyik az tudja hogy miért kell idő előtt tesztelni"

??????

Én nagyon vártam mindkét gyerekemet, de sosem teszteltem a nemvárt napja előtt a csalódások elkerülése végett. Szóval, áruld már el nekem, miért kell?

Századik ugyanilyen felesleges kérdést kiírni, feleslegesen beleélni magad a negatív tesztedbe, még nagyobbat csalódni? Vagy nem tudom, állításod szerint tudnom kéne, de nem tudom.

Ez a teszt egyébként egyértelműen negatív, ez az igazság.

2023. febr. 18. 10:02
 13/31 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Első két gyerekemnél 4nappal a kimaradt menstruáció után teszteltem, egyszer, mindkettő rögtön pozitív lett. Mindegyik elsőre sikerült. Most ahogy már jó ideje várunk a harmadikra, jobban izgulok. És jól esik hogyha valaki akár csak azt írja, hogy “ez a teszt negatív de drukkolok” vagy “én is hasonló cipőben járok”. :)

Ez ilyen, gratulálok a gyerekeidhez!

2023. febr. 18. 10:07
 14/31 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem negatív
2023. febr. 18. 10:52
 15/31 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Hétfőn reggel fogok újra tesztelni, ha holnap nem jön meg. Szerintem veszek egy ugyanilyet aztán meglátjuk:)
2023. febr. 18. 10:54
 16/31 anonim ***** válasza:
56%

"Fogok két nap múlva tesztelni, de aki gyerekre vágyik az tudja hogy miért kell idő előtt tesztelni:)"

Ez szerintem is nettó baromság. Önmagadat stresszeled és dobod ki a pénzt az ablakon. A Clearblue nem a legolcsóbb terhes teszt. Mi egy évet vártunk a kislányunkra, és nem. Soha nem teszteltem késés előtt. Mikor késett akkor se akartam, csak a férjem macerált vele, mert olyan dolgokat ettem amiket kifejezetten nem szerettem. Pl magába mokkás kanállal ettem a csípős díjoni mustárt, amit rühelltem a terhesség előtt és most is. Csak terhesen ettem. Egyébként, ha ő nem mondja, valószínűleg a 10 nap után teszteltem volna. Az ég adta világon semmi értelme nincsen ennek, hisz utána ide töltöd fel, hogy "szerintedeznegatívvagypozitív???". Alapvetően is elég nagy baj az, hogy egy ilyen teszt leolvasásához közönség segítsége kell.

Amúgy negatív a teszted. Egy csík van rajta, de szerintem ezt te is nagyon jól látod.

2023. febr. 18. 11:01
 17/31 anonim ***** válasza:
55%
Hagyjátok. Csak hamis megerősítést vár, vagy egy sima biztatást. Bár ettől nem lesz pozitív a teszt. Egyszerűbb lenne ha azt írnád ki, hogy drukkoltok nekem? És teszt nélkül. Totál felesleges 200 negatív tesztet ide felnyomni, hátha lesz olyan a válaszolók között, aki ugyanilyen ál vak mint te. Elképesztő ez a szaporodási mánia már tényleg.
2023. febr. 18. 11:24
 18/31 anonim ***** válasza:
64%
Beképzeled. Én akkor teszteltem először, amikor már 5 napja késett. Előbb eszembe sem jutott. És az sem, hogy napokig töltögessem fel ide a teszteket. Magánügy, nem tartozik arctalan idegenekre, csak a családomra. És nem is csak a gyerek csinálásról szól az életem. Szörnyen unatkozhatsz, ha mindennap csak ez tölti ki az életed kérdező. Értem én, hogy nagyon szülni akarsz, de ez már beteges szint, amit a gyakorin művelsz. A férjed szórakoztasd a tesztekkel. Neki van hozzá a legtöbb köze. Vagy már ő is unja a 40. után? 🤔
2023. febr. 18. 11:45
 19/31 anonim ***** válasza:
69%

Huu,hogy itt mennyi kötekedő ember van...

Én megértem a posztolót. Én is ilyen kis izgága voltam mindkét terhességemnél. Hamarabb teszteltem én is a nemvártnál. És igen,bizony jól esik a biztatás és a drukkolás.

Nagyon sok posztnál leoltjak itt az embert,h huuu ez a teszt negatív,minek rakod ide ki,ez ma már a 100.ilyen poszt stb. Tegnap is volt egy ilyen,ahol a posztoló egy olyan tesztet rakott ki,ahol alig látszott a 2.csík. Én is írtam,h mintha látnék egy halvány 2.csíkot,de nem mernék megesküdni rá,reggel csináljon egy érzékenyebb tesztet. Még le is pontoztak,meg jól leoltottak,h csak erősítem a posztoló hülyeséget,mert hát az a teszt csont negatív és vak vagyok. Ma reggel a posztoló csinált egy másik tesztet,és bizony gyönyörű pozitív.

Egy szónak is 100 a vége... Mi a francnak kell kötekedni a másikkal,meg oltogatni,lealázni,hogy de sok ideje van,felesleges pénzkidobás a sok tesztelés,stb...Az ő dolga. Inkább nektek van sok időtök,h ilyen kommenteket ráértek írkálni... Ha nem tetszik egy poszt,inkább ne szólj hozzá,de ez a felesleges kötekedés meg észosztás, borzasztó ami itt megy...

2023. febr. 18. 12:31
 20/31 anonim ***** válasza:
53%

Azért írnak ide a kötekedősök, mert annyira várják, hogy valakit leolthassanak, hogy szinte már a SZÁJUKBAN ÉRZIK A NEGATÍV TESZT ÍZÉT!!

:D

Ne is foglalkozz velük!

2023. febr. 18. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!