Ez lehet pozitív?
Figyelt kérdés
Holnap (nem) kellene megjönnie, ma reggel csinàltam egy 10es clear blue-t. Belekèpzelem a csíkot vagy ti is láttok valamit?
Fogok két nap múlva tesztelni, de aki gyerekre vágyik az tudja hogy miért kell idő előtt tesztelni:)
2023. febr. 18. 08:32
2/31 A kérdező kommentje:
Igen, 2-3 telt el
2023. febr. 18. 08:36
3/31 A kérdező kommentje:
Perc
2023. febr. 18. 08:36
5/31 anonim válasza:
Valami mintha. De nem tudom eldönteni, hogy az a reagens helye vagy csík. Bár szerény véleményem szerint már erősebbnek kellene lennie, ha lenne baba. Persze ne legyen igazam. Ismetelj mindenkepp, drukkolok :)
6/31 anonim válasza:
Ha később fogant lehet nagyon halvány, viszont nem látom rózsaszínnek azt a csíkot. Tesztelj két nap múlva, ha nem jön meg. Az a biztos. Drukkolok 🫶
7/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2023. febr. 18. 08:44
9/31 anonim válasza:
Sajnos ez a teszt kb mindig ilyen, itt gyk n is telw van ilyen képekkel. Vegyél predictor earlyt és azzal tesztelj, ha + lenne mensi előtt már egyértelműbb a csík.
10/31 anonim válasza:
Negatív. Nekem is minimálisan látszott valami nagyon halvány a reagens helyén, de negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!