Szerintetek a 28-29 éves kor ideális gyermekvállaláshoz?
Ha tényleg nagyon akartok babát akkor ne várjatok mert ha nem fog összejönni akkor bánni fogod hogy miért nem hamarabb probálkoztattok
. Tévhit hogy baba mellett nem lesz időtök egymásra aki akar csinál időt .
Nem törvényszerű, hogy PCOS-sel csak évek múlva lesz gyerek, azzal azért számolj.
Nekem PCOS, pajzsmirigy alulműködés, magas prolaktinszint lett megállapítva, még évekkel azelőtt, hogy egyáltalán gondolat lett volna a baba.
Viszont, amikor belevágtunk, a legelső alkalommal összejött, pedig úgy terveztük, hogy évekbe fog telni, pedig folyamatosan kezelve volt mindhárom probléma.
Tényleg nektek kell tudni, ezt más nem fogja megmondani, hogy most vagytok időben.
Elkésve nem vagy, de azért korán sem. Én 28 vagyok, számomra késői lenne, ha most lennék csak terhes, ezt a részt már lezártam. Ezt azért írom, mert látod, nagyon eltérő, kinek mi a jó időpont. Azt javaslom, ti is kizárólag ketten döntsetek, mert ha nem vagy biztos benne, hogy akarsz várni, vagy épp belevágnál, akkor bánni fogod utólag, hogy nem hallgattál magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!