Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már mutatna a teszt? Van...

Már mutatna a teszt? Van esély babára? Vagy mi lehetett az ez egy csepp? A stressz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Dienielle fogalmazásgátló szedek. Most vagyok a 18. napon.

A párommal február 4.-en és 9.-en voltunk együtt védekezés nélkül.

Ma egy csepp barna folt volt a fehérneműmön. Munkahelyi stressz miatt,kicsit kevesebbet eszek mint eddig és fogytam is ,de a gyógyszert rendben szedem.

Kicsit megijjedtunk mert friss kapcsolat,ezért ma Clearblue tesztet csináltam ami negatív lett.

Már mutatna a teszt? Van esély babára? Vagy mi lehetett az ez egy csepp? A stressz?

2023. febr. 17. 08:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem is értem egy csepp barnáról miért a terhesség jutott épp eszedbe? Ha rendszeresen szeded, 99,9% hogy nem leszel terhes.
2023. febr. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!