Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már mutatna a teszt? Van...

Már mutatna a teszt? Van esély babára? Vagy mi lehetett az ez egy csepp? A stressz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Dienielle fogalmazásgátló szedek. Most vagyok a 18. napon.

A párommal február 4.-en és 9.-en voltunk együtt védekezés nélkül.

Ma egy csepp barna folt volt a fehérneműmön. Munkahelyi stressz miatt,kicsit kevesebbet eszek mint eddig és fogytam is ,de a gyógyszert rendben szedem.

Kicsit megijjedtunk mert friss kapcsolat,ezért ma Clearblue tesztet csináltam ami negatív lett.

Már mutatna a teszt? Van esély babára? Vagy mi lehetett az ez egy csepp? A stressz?

2023. febr. 17. 08:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

"Dienielle fogalmazásgátló szedek. Most vagyok a 18. napon.

A párommal február 4.-en és 9.-en voltunk együtt védekezés nélkül."

He?

Most akkor fogamzásgátlót szedsz, vagy nem?! Döntsd már el...

2023. febr. 17. 08:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor még nem mutat semmit a teszt. Fogamzásgátló mellett nagyon ritka a terhesség, inkább stressztől lehetett ez.
2023. febr. 17. 08:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Most vettem be a 19. Szemet. mi nem tiszta?
2023. febr. 17. 08:38
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy ha fogamzásgátlót szedsz, akkor miért írod, hogy védekezés nélkül szexeltetek?!
2023. febr. 17. 08:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Ebben a hónapban kezdted el szedni a fogamzásgátlót? Vagy már hónapok óta szeded?

Első hónapban kiegészítő védekezés szükséges mert olyankor még nem véd. Ha viszont jónapok óta szeded, akkor nem kell aggódni :)

2023. febr. 17. 10:43
 6/11 anonim válasza:
Az első hónapban nekem is előfordult, hogy néhány napon barna folyásom volt. Úgy tudom, ez általában normális, mert a szervezet még mincs hozzádzokva a tabletta hormonadagjához, és idő kell, míg rendeződnek a dolgok, normalizálódik a hormonszint. Emiatt van néha pecsételő barna vérzés az elején. Talán neked is hasonló lehetett.
2023. febr. 17. 12:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Már egy éve szedem.
2023. febr. 17. 12:16
 8/11 anonim válasza:
Jaaa bocsi, azt írtad, friss kapcsolat, meg hogy 18.nap, és emiatt azt hittem, hogy ez az első adagod (6os voltam)
2023. febr. 17. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Fogamzásgátló = védekezés. Mit nem értesz ezen?
2023. febr. 17. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha ennyi ideje szeded akkor nem aggódnék a helyedben. Az az egy csepp bármitől lehet. Akár egy elpattant hajszálértől, vagy esetleg szextől. Azért figyelgessed, ha másszor is lesz ilyen akkor említsd meg a nőgyógyásznak mindenképpen, de szinte kizárt, hogy baba legyen a dologban.
2023. febr. 17. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!