Most miért csak ennyi ideig volt? Általában 6-7 napig menstruálok. Most 4 napig tartott, miért? Stressz közre lehetett benne? Vagy mi?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 21:32
1/4 anonim válasza:
Bármi. A női ciklusba nagyon sok minden beleszólhat. Stressz, betegség, átmeneti hormonzavar stb.
De ha élsz nemi életet, akkor egy teszt sem árt.
2/4 anonim válasza:
Gondold végig, mi történt szokatlan az elmúlt ciklus során. Nagyobb fizikai, szellemi megterhelés, betegség stb.
Nem akarlak megijeszteni, de ha élsz nemi életet, (bármilyen módon védekezve is, mert sajnos nincs 100 %-ban biztos módszer - talán a Mirena megközelíti)érdemes tesztet is végezni (mindenképp reggeli első vizeletből). Nagyon sokan mondják, hogy a terhesség első 1 vagy akár 2 hónapjában is volt vérzésük, csak általában kevesebb, vagy rövidebb ideig tartott. Nem véletlen, hogy gyanú esetén úgy kell feltenni a kérdést, hogy "mikor volt az utolsó rendes, szabályos vérzése?"
3/4 A kérdező kommentje:
hát úgy mond nekem nem volt kevesebb annyi volt mint a általában, sok volt az első 1-2 napban 3.ban közepes 4.ben kevés. 5.ben semmi most így 6.ban barnázgatok. Mostanában nagyon stresszes voltam, Előző 6 napig tartott. Azóta voltunk eggyüt de semmi baj sem volt a gumival. meg úgy 2-3 hete voltunk együtt.Nem érzek semmi furcsaságot. Remélem hogy csak a stressz vagy a női hormon:) Köszönöm a válaszokat. Minden esetre ha valaki még tud valamit irni akkor irjon:)köszönöm
2011. febr. 18. 06:55
4/4 A kérdező kommentje:
Jah és kicsi az esély arra hogy terhes legyek, mert legvastagabb gumit használjuk és mielőtt elmegy még ki is veszi, szóval szerintem kis esélye van rá.
2011. febr. 18. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!