Akiknek már régóta megvan: Nektek általában mindig napra pontosan jön meg, hogy már 1-2 nap után is "problémáztok" ha késik? Mert esküszöm már 8 éve menstruálok, de azóta is összevissza jön meg,1-2 heteket is eltérhet akár.
nekem általában 28 napra jön meg plusz-mínusz egy-két nap. viszont előfordult már olyan is hogy egy hónap teljesen kimaradt (stressz miatt) meg volt egy két alkalom amikor 7-10 napot késett. olyankor tesztet csináltam.
szerintem ha ennyire nem állt be a ciklusod akkor érdemes elmenni nőgyógyászhoz.
Több, mint 15 éve mensizek, és nekem sem rendszeres. Azaz sokáig tablettáztam, akkor volt pontos egyedül... A szünetekben, illetve most, hogy egy ideje abbahagytam sem akar beállni. Nálam is az általad említett 1-2 hetes csúszás is megesik. Általában a tabletta a megoldás rá a nődokik szerint, de azt én például nem akarom újra szedni.
Hormonoktól függ ez a dolog, és feltételezhetően Nálad sem úgy megy, ahogy kellene. Doki pontosabbat tud mondani, ha elmész hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!