4 napja kesik. Csinaltam tesztet de nem biztos?
Figyelt kérdés
szóval előre is kérlek a banto kommenteket mellozzuk. akkor ne irj
tudom hulye vagyok. csinaltam tesztet, de az elso teszt az eg vilagon semmit nem mutatott még 1 csikot se szóval tuti elrontottam, a 2. teszt pozitiv: de a wcbe martottam bele ahol benne volt a pisi. 10mpig. lehet h elrontottam es ezert pozitiv?
2023. febr. 15. 13:35
42/52 anonim válasza:
Te szentséges szűz mária!
Lehet az a terhes aki előtted használta a slozit. A helyedben felvilágosítanám a házban élő nőket a fogamzásgátlásról!
Te úgy is profi vagy benne úgy tűnik
43/52 anonim válasza:
Te teljesen beteg vagy!csinálj egy tesztet és utána próbálj meg gondolkodni!
45/52 anonim válasza:
Amíg itt mi vakargattuk ki a lényeget ebből a "jól" megfogalmazott sztoriból, addig őszintén lehetőséged lett volna pár tesztet elvégezni NORMÁLISAN. Azért olvastam végig, mert kíváncsi voltam merre kanyarodunk még el a wcbe mártott teszt után. A mellékhelyiségben nincsen hcg csak úgy random, vagy szerinted van pl a wc illatosótóban, vagy a vízben ami benne áll? Szerintem onnantól kezdve, hogy nemi életet élsz, és ide tudsz írni, ami arra utal tudsz olvasni, simán elolvashattad volna azt a 3-5 mondatot, és nem írsz ilyen gyerekes összekapart baromságot. Vegyél egy másik tesztet, és végezd el úgy, ahogy rá van írva...
46/52 anonim válasza:
Te most mégis milyen válaszra vársz? Ha tudod, hogy hülye vagy, akkor mi a kérdés? Felvilágosítás céljából csak úgy itthagyom, hogy egy gyerek úgy készül, ha a férfi és a nő védekezés nélkül szexel, ismétlem szexel. Egyébként meg valószínűleg baromira szétázott a teszt a budiban és szerencsére(!) nem vagy terhes...
47/52 anonim válasza:
Venne ő, de már nincs rá pénze valószínűleg.
A kisiskolásom is csak 1 ezres zsebpénzt kap a hétre.
Csak neki több esze van, és jobban fogalmaz
48/52 anonim válasza:
Mókuskám, biztosnem Covid teszt volt?😅
50/52 anonim válasza:
Na mi a helyzet? Találtál még a wcben hcg-t? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!