4 napja kesik. Csinaltam tesztet de nem biztos?
Figyelt kérdés
szóval előre is kérlek a banto kommenteket mellozzuk. akkor ne irj
tudom hulye vagyok. csinaltam tesztet, de az elso teszt az eg vilagon semmit nem mutatott még 1 csikot se szóval tuti elrontottam, a 2. teszt pozitiv: de a wcbe martottam bele ahol benne volt a pisi. 10mpig. lehet h elrontottam es ezert pozitiv?
2023. febr. 15. 13:35
1/52 anonim válasza:
En meg ilyet nem hallottam vc-be martani a tesztet...
2/52 anonim válasza:
Jujj, hallod. Vannak bajok. Csinálj egy harmadikat is, csak előtte olvasd el a használatit. Utána visszatértünk rá!
3/52 anonim válasza:
Hát ez hihetetlen. Elárulod miért a wc-be martogatod a tesztet? Őszintén kíváncsi vagyok rá .
4/52 A kérdező kommentje:
hozzateszem, esdig pontos mensim volt. es petting kozben voltunk. nem rakta be, kint elvezett el. amikor kozel volt hozzam gumi vopt rajta de nem ment el. alsogatyaban volt es en rajtam semmi, akkor ölében ultem es mozogtam de nem elvezett el nem is allt neki teljesen
2023. febr. 15. 13:39
6/52 A kérdező kommentje:
amugy jogos kerdes mert en sem tudom panikba voltam
2023. febr. 15. 13:40
8/52 anonim válasza:
Én is amikor bestresszelek, terhességi tesztet martogatok a wc-be
9/52 A kérdező kommentje:
mondtam h hulye voltam de akkor kaphatok valaszt?
2023. febr. 15. 13:43
10/52 anonim válasza:
Miért a wc-be mártottad? Mitől pánikoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!