Hétfőn esedékes a menzeszem. Ma hajnalban a Predictor Early negatív?
Figyelt kérdés
Full negatív lett ma a tesztem. Ha terhes lennék, nem kellett volna valami halvány vonalkát látnom legalább?2023. febr. 14. 16:52
11/17 A kérdező kommentje:
Nekem is folyamatosan görcsölget és feszül a hasam alja. Valamint a mellbimbóm ég és érzékeny a mellem. Igazából ennyi a tünetem. Lehetne pms is, de most máshogy fáj a hasam mint máskor (tompábban és enyhébben) és csak akkor érzem igazán ha kicsit megpihenek. Egyébként csinálom a napi rutint ugyanúgy. Valamiért úgy érzem összejött a baba, de ez olyan megfoghatatlan.. :)
2023. febr. 16. 16:53
13/17 anonim válasza:
Igen, sajnos egyértelmű negatív lett. 🥺 Tudom tudom, várok és reménykedek még hétfőig, de szerintem ez a hónap sem jött össze :(
Te teszteltél végül? Nagyon szorítok!! 🙏
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, teszteltem. :) Életem első tesztje, amin látok egy halvány rózsaszín csíkot! Szorítsatok kérlek hogy holnapra erősödjön! 🥰
2023. febr. 17. 13:40
15/17 anonim válasza:
Juhuuuu, nagyon szorítok!! Reméljük erősödni fog szépen napról napra 🙏
Írj majd kérlek, hogy haladsz!
16/17 anonim válasza:
2 naponta érdemes tesztelni mert a hcg 2 naponta duplázódik :)
17/17 anonim válasza:
Mi történt azóta kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!