Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés után 3-4 hónappal...

Vetélés után 3-4 hónappal össze jöhet már a baba? Vagy kizárt? Másnak, hasonló eset?

Figyelt kérdés
Teljesen magam alatt vagyok,tegnap elvesztettem a babám,a doki szerint egy virus mijatt,és szeretnénk pár hét múlva újra próbálkozni,sikerült már másnak is ezek után viszonylag rövid időn belül teherbeesnie?
2010. okt. 4. 22:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát akkort neked sem volt könnyü,és sajnálom,köszike,hogy írtál!Szép napot mindenkinek,és remélem nekünk is sikerül minél előbb a baba!
2010. okt. 5. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Én 7 hetesen vetéltem el, műtéti befejezés lett a vége (a vetélés oka nem derült ki). A doki 3 hónap szünetet javasolt, azalatt a háziorvosommal csináltattam teljes vér- és vizeletvizsgálatot, illetve vezettem hőgörbét, hogy tudjam, minden rendben van-e velem.

A kötelező szünet utáni első ciklusban teherbe estem, ráadásul ikrekkel, akik ma már 16 hónapos makk egészséges gyerekek.

Tudom, hogy nehéz időszakot éltek meg most és egy ilyen szörnyűséget nem lehet csak úgy elfelejteni. Viszont a gyermek iránti vágyat ez nem nyomhatja el! Sikerülni fog Nektek is, hisz pontosan tudjátok, hogy mi volt a vetélés oka! Ezt "kigyógyítva" minden esélyetek megvan a családalapításra! Fel a fejjel és pozitívan előre!!! Szorítok!

2010. okt. 5. 10:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia

Én is 33 éves vagyok. Tavasszal vetéltem el, április elsején volt a műtétem. Nekem 6 hónap várakozást mondott az orvos, mivel nem jól sikerült a műtét. mi úgy döntöttünk, hogy 4,5 hónap után újra próbálkozunk, úgysem fog gyorsan összejönni. Hát tévedtünk, a következő vérzésem már nem jött meg. Még nagyon az elején vagyok, de eddig minden rendben. A pozitív teszt után azonnal mentem orvoshoz, és kaptam magzatmegtartó gyógyszert, és bízom benne, hogy minden rendben lesz.

Sok sikert nektek is! Az elvesztett babádat pedig sirasd meg, és azután pedig el kell Őt engedni. :(

2010. okt. 5. 14:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!Szép estét mindenkinek,megpróbálom túltenni magam ezen, de elfelejteni soha!
2010. okt. 5. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi lett veled ezek után?
2017. nov. 2. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!