Ez normális? Járt más is így?
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek is megváltozott a ciklusotok, megváltoztak a pms tüneteitek, a menstruációs fájások, kellemetlenségek, az ovulációtok és annak tünetei az első próbálkozós hónap után?
Ha igen, akkor mitől lehet?
Ha nem, akkor ez normális?
Igyekszem, nem is érdekelne már,csak aggaszt, hogy 8-dik napja vérzek. Első két napban bővebben, utána hol semennyire, hol pecsételve ( barna, élénk piros). 3 napos késéssel jött meg és 3 nap múlva ovulálnom kellene, de még mindig itt tartok 🥺
Eddig mindig időre jött, 3 napig volt erősebb, majd két napig gyengébb (elég volt a tisztasági).
Szerettem volna jobban kiismerni ebben a hónapban a szervezetem és elkezdtem a ciklusom 4. napjától ovu tesztelni, első nap volt a legerősebb, az is egyre gyengébb.
Azon vagyok, hogy elengedjem, csak remélni tudom, hogy nem hormonprobléma. Nőgyógyász januárban látott.
Teszteltem a nemvárt napján negatív, rá 2 napra újra negatív és aznap is mielőtt megjött. Szintén negatív. Normális menstruációra számítottam, ehelyett alig fájt (máskor fájdalomcsillapítóval is alig bírom), és a napok sem szokványosak. Arra számítottam,hogy 5dik napra teljesen elmúlik, ezért elkezdtem figyelni az ovumat. 9-dikétől tegnapig egyre csak halványodtak. Párom tegnap reggel csináltatott velem egy terhességi tesztet, nem mondom azt hogy volt rajta halvány második csík, de mintha, szemerőltetős volt. Azt se tudom lenne e értelme még egynek holnap reggel. Azért pánikoltam be mára, hogy nem normális. Szeretnék várni még egy ciklusot és ha továbbra is fennáll ugyan ez, nem térek vissza a régi kerékvágásba irány a doki.
Védekezés nélkül együtt voltunk :
Január 28,29
Február 3,5,8,11
Azelőtt megszakításosan nemvédekeztünk, de most voltunk úgy vele, hogy jöhet, ha szeretne ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!