Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Ha a gumi...

Lehetek terhes? Ha a gumi kiszakad, annak látható nyoma van?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve vagyunk együtt a barátommal. De még eddig úgy ahogy nagyjából mindig időben megjött a menstruációm, múlt hónapban még 2 nappal hamarabb is megjött. Most viszont 1 hete semmi.

Pedig mindig gumióvszerrel védekeztünk, ami eddig sose szakadt ki, és a barátom spermája mindig a gumiban volt, belőlem meg sose folyt ki a spermája. Vagy lehet olyan hogy egy pici lyukon vmi kiszivároghatott? A barátom mindig megnyomkodta a gumit, sose folyt ki semmi.

Olyan volt hogy a testemet melegebbnek éreztem, a folyásom az áttetsző, de ezt a menstruaciós görcsöt most 1 hete érzem inkább. Bár ha nem jön meg, holnap tesztelni fogok. Bár nemrégiben beteg voltam, még most is fàj a torkom, de éreztem már magam gyengenek is.

Még anyám is azt mondta nem egészséges szexelni, hogy aki nem szexel, az nem is lehet terhes, és ha nem szexelnek, nem is kellene izgulnom sem.

2023. febr. 10. 06:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Tehes vagy. Mi a baj? A babák cukik.
2023. febr. 10. 12:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Csináltam egy Livsane terhességi tesztet, és negatív lett.
2023. febr. 11. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!