Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Ha a gumi...

Lehetek terhes? Ha a gumi kiszakad, annak látható nyoma van?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve vagyunk együtt a barátommal. De még eddig úgy ahogy nagyjából mindig időben megjött a menstruációm, múlt hónapban még 2 nappal hamarabb is megjött. Most viszont 1 hete semmi.

Pedig mindig gumióvszerrel védekeztünk, ami eddig sose szakadt ki, és a barátom spermája mindig a gumiban volt, belőlem meg sose folyt ki a spermája. Vagy lehet olyan hogy egy pici lyukon vmi kiszivároghatott? A barátom mindig megnyomkodta a gumit, sose folyt ki semmi.

Olyan volt hogy a testemet melegebbnek éreztem, a folyásom az áttetsző, de ezt a menstruaciós görcsöt most 1 hete érzem inkább. Bár ha nem jön meg, holnap tesztelni fogok. Bár nemrégiben beteg voltam, még most is fàj a torkom, de éreztem már magam gyengenek is.

Még anyám is azt mondta nem egészséges szexelni, hogy aki nem szexel, az nem is lehet terhes, és ha nem szexelnek, nem is kellene izgulnom sem.

2023. febr. 10. 06:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy lehetsz. Gratulálok.
2023. febr. 10. 06:23
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem valószínű, hogy terhes vagy. Általában látszani szokott, ha egy óvszer elszakad, annak meg, hogy pont jókor legyetek együtt, pont akkor szakadjon ki az óvszer, pont ne látszon, teherbe is ess, nagyon kicsi az esélye. Persze azért csináld meg a tesztet, hogy biztos legyél benne és megnyugodj, de nem valószínű, hogy terhes vagy. Még ha kifejezetten próbálkozol babával és pont jókor vagytok együtt, akkor is csak 20-30% az esély teherbeesni. Az óvszer biztonságos védekezés.
2023. febr. 10. 06:33
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Anyukád meglehetősen prűd lehet ezen vélemény alapján, ne hallgass rá.

Nagyon kicsi az esélye annak, hogy terhes legyél, és igen, észrevehető, ha kiszakad a gumi.

Valószínűleg inkább a betegség a ludas a csúszásban, a tested nem óramű, egy-egy csúszás, sőt, akár kimaradás is lehet normális, betegség, stressz, sok minden hatással lehet rá.

Csinálj egy tesztet, ha másért nem, a saját nyugalmad érdekében mindenképp érdemes.

Ha pedig jövő hónapban (netán később) is késne/kimaradna, akkor érdemes lehet megemlíteni nőgyógyásznak, ha nem is feltétlenül most rögtön, de legalább éves kontrollon.

2023. febr. 10. 07:03
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Próbálj megnyugodni. Valószínűleg nem vagy terhes , csak a betegség miatt borult a normál ciklusod, ami teljesen normális. Csinálj mihamarabb egy tesztet, hogy le tudd zárni ☺️
2023. febr. 10. 07:30
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Amennyiben minden alkalommal hasznaltok óvszert, nincs "csak kicsit beteszem nélküle", nincs mosdás nélkül duplamenetezés...stb. akkor nem lehetsz terhes. Ha kiszakad, az látszik.
2023. febr. 10. 07:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűbb a betegség/gyógyszerek miatt késik.
2023. febr. 10. 07:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Mint írtam mindig gumiban csináljuk, sose volt olyan, hogy csak kicsit bedugta, vagy hogy mielőtt elmegy a baratom kihúzza, sose csináltunk olyat. De ez számomra eléggé aggasztó, mindent ugyanúgy csináltunk, mint eddig és sose lettem terhes. Sőt most hogy mindketten betegek voltunk a múlt hónapban még kevesebbszer is talalkkztunk.
2023. febr. 10. 10:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Még amit kifelejtettem, hogy én nem hogy híztam, hanem fogytam a betegségem óta 3 kgt.
2023. febr. 10. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi aggaszt?

Nem vagyunk gépek. Ne várd, hogy minden hónapban napra pontos legyen. Nem csak terhesség miatt késhet.

2023. febr. 10. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Betegségek, stressz esetén lazán csúszhat a menstruáció.

Tudom milyen érzés, volt, hogy a barátom külföldön volt, nekem meg stresszes időszak miatt nem jött meg 2 hónapig. Az elsőnél még nem aggódtam, de a másodiknál annak ellenére, hogy fizikailag kizárt volt, én is csináltattam egy tesztet és bejelentkeztem nőgyógyászhoz, akihez sosem jutottam el, mert mire kaptam időpontot megjött.

Ha véletlenül covidot kaptatok el, akkor lazán lehet, hogy hónapokig nem áll vissza a ciklusod a korábbira, az is teljesen normális.

Anyuddal meg szerintem ne beszélj ilyesmiről. Nekem az első dolgom lett volna, hogy szerzek neked egy terhességi tesztet, hogyha tényleg azt sejtem, hogy lehetsz terhes. Az alapján, hogy nem szerzett, ő sem tartja valószínűnek, hogy unokája lesz.

2023. febr. 10. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!