Együttlét után ti fekve maradtok, ha igen meddig?
Sziasztok.
Szeretnénk babát és igazából eddig csak egy gumi nélküli együtt létünk volt tegnap.
Előtte 4 évig gumival voltunk, nekem nagyon szokatlan volt, hogy belém élvezett és ez az egész helyzet.
Aztán vízszintesen voltam, de màr folyt is minden ki rögtön és még utána is folyt.
Én sajnos olyan vagyok, hogy együtt lét után rögtön pisilnem kell.
Másik problémám, amit meg gondolom meg fogok szokni majd, hogy én eddig szerettem a gumit, nekem olyan steril volt, valahogy én nem szeretem az ondó se szagát, se állagát, se ízét, se semmit, így az egész hogy belém megy el, engem zavart.
Van ezzel bárki így?
Én nagyon sajnálom, hogy így érzem, imádom a párom és szeretnénk babát is, valószínű, hogy nem fog egykettőre összejönni, mert nem tudom úgy elengedni magam msot ebben az új helyzetben.
Köszönöm a válaszokat.
Nekem is furcsa volt, mivel arra nem jöttem rá, hogy hogyan ne kenjem össze az ágyat, ha tovább fekszem, ezért mindig rohantam ki zuhanyozni.
Kb. 4. óvszer nélküli alkalommal össze is jött.
Fu.. Veled is jó lehet szexelni ha neked az a jó ha steril 🤣
Bocsi de ez nagyon gáz és mennyi elvezettol foszt meg és a párod is..
Ha beléd lő abban a pillanatban eljut odaig aminek el kell.
Én meg gumival nem tudom elviselni 🤣
Mind a 3 terhességem (2 gyerek, 1 vetélés) ugy fogant meg, hogy azonnal futás a mosdóba. Már amikor elmegy a férfi, ahogy kilöveli magából, anyi felmegy a méhszájon, hogy teherbe tudj esni. A többi csak felesleg.
Èn kifejezetten utálom, ha gumiban megy el. Egyszerűen intenzîvebb az orgazmusànak érzése nèlküle…
Nem tudom mennyit feküdtem, ha folyni kezd mindig kimegyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!