Pszichológus tud abban segíteni hogy lemondjak a gyerekvállalásról?
A pszichológus abban segíthet, hogy kellő önismerettel nézd a helyzetedet, és jó döntéseket hozz.
Mivel nem egészségügyi okot írsz, hanem "nem lehet" babád, emögött lehet olyan ok is, ami nem kizárja a gyerekvállalást, csak te érzed annak. Ebben is segíthet a szakember.
De arra nem fog rábeszélni, hogy mondj le a szülőségről.
Ja, emlékszem arra. Ha valóban ő az, akkor nem értem, mit mártírkodik.
"Te nyilván ezzel a szkeptikus hozzáállással mentél szakemberhez, és a saját részedet nem tetted bele, csak vártad, hogy úgy oldja meg a problémád a pszichológus, ahogy beveszel egy pirulát fejfájás ellen: elmúlik."
Egyáltalán nem így mentem oda, én is hittem benne. De az évek tapasztalata során rájöttem, hogy nem értenek semmihez.
Az összes ismerősöm ugyanezt mondta, szóval én nem értem, hogy ti hol éltek. A gyerekemet vittem oda, fél éves beszélgetés után a hölgy megállapította, hogy szorong az iskolában. Hát, na, gratulálok, ezért kellett ám a diploma. A másik meg mindenáron a kutyáját akarta ráuszítani, mert az milyen jó terápia, miközben a gyerek meg félt a kutyákból. Hagyjuk már. Beszélgetni bárkivel lehet, ha nagyon magányos valaki, akkor hívja fel a lelki segélyszolgálatot, az legalább ingyen van.
A férjem és a legjobb barátom is jár terápiára, érezhető a javulás. Pszichoterápiát tudom ajánlani. Igaz, magánúton járnak, de ennyit bőven megér.
Én csak munkahelyen jártam pszichológushoz, nekem sokat segített a meddőségi problémáim kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!