Lehetek e terhes?
Sziasztok.
Szerintetek az alábbi tüneteimmel mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok? 25,29-én voltunk együtt bele esett a peteeresbe, ovulacioba mindkét nap. 2-3 napja érzem magamon/magamban az alábbiakat:
Alhasi szurkalas(néha nagyon is), derék fajas, 2 nap erős fejfajas, derék fajas, sűrű vizelési inger (van hogy lefekvés elott 3x is elkell mennem, ha pár csepp akkor is), szédülés ill. éhen akarok halni, de utána 2 kanál után már nem is kell azaz adott étel..
Ezek a tünetek kb. lehetnek a fronttól elkezdve a felfázáson át a premens. tünetekig bármitől.
Az én tünetem az volt, hogy nem jött meg :D Ez az első és legbiztosabb tünet.
Minden mást általában csak bebeszélnek maguknak a nők, akik már nagyon szeretnének terhesek lenni. (Volt, hogy én is beleestem ebbe a hibába)
Nekem ilyen szokott lenni. Has es derekfajas, sokszor es nehezen pisilek.
A tobbi tunet nyilvan psziches, nagyon terhes akarsz mar lenni, talan ez is az mar, passz.
Az tuti, hogy most meg nem vagy terhes, nem lehet ilyen koran, szoval a tuneteid nem az okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!