14 dpon negatív teszt, menzeszem sehol?
Mindig szoktam 12 dpotól érezni, hogy megjön 2 nap múlva , barnázás, görcsök, szédülés stb. Most semmit nem érzek ezekből, de mindkét mellbimbóm nagyon érzékeny, és leszakad a derekam úgy érzem. Ezek azért újak, mert akkor most hirtelen az összes fájdalmam teljesen más, és nem a megszokott.
5 és fél órát aludtam, de gondolom ez nem befolyásolta a reggeli tesztet egyáltalán.
Még nem zártam ki a babát, de manapság, akinek ekkor negatív azoknak javarészt már az is marad. Olvastam pár ellen példát, igyekszem bízni benne, hogy közéjük tartozom, és 2-3-4 nap múlva esetleg pozitív lesz.
Akiknek később mutatta ki, és a 14 dpo tuti tőlük kérdezném, hogy hány nappal később jelentkezett elsőnek a teszten a várva várt csík?
13 dpo-n vagyok. Tegnap kellett volna megjönnie, nálam is elmaradtak a szokásos tünetek, viszont megjelentek újak, például az átkozott mellviszeketés, ami egy-egy nap az őrületbe kerget, vagy a szárazság. A ma reggeli tesztem negatív... Úgy érzem hasonló hajóban evezünk, de én erre a hónapra elengedték.
Nagyon szurkolok neked!
Sajnos nekem végülis még 14 dpo estéjén megjött pontosan tartva a napját, élénk pirosan indítva. Barátcserjét szedek egy hónapja, szerintem attól maradt el az összes görcs, és a menzesz előtti barnázás! Elég hamar ki tudta fejteni a hatását,de így könnyebb maga a menzesz is. Új hónap, új esély, és végülis még "csak" az 5. hónap próbálkozás volt.
2es azért szorítok nektek, amíg nem jön meg maradt még némi remény!
2-es vagyok.
Sajnálom kedves kérdező :(
Drukkolok a következő ciklusban 🤞
Nekem most sem jött még meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!