13 napja késik a menzeszem, de 3 X-epil negatív. Mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 18:50
1/6 anonim válasza:
Szia! Sajnos ennyi késésnél már legalább le kellene ugrani a második csíknak! Szerintem menj orvoshoz!
2/6 A kérdező kommentje:
Rendszertelen a menzeszem sajnos, 2-3 napokat szokott csúszni.. nagyjából 13 napja késik, viszont az aktus óta nem telt még el 2 hét. De mindenképpen elmegyek, ha továbbra sem jön meg!
2021. febr. 23. 19:01
3/6 anonim válasza:
Aha, értem! Akkor ez így más! Akkor viszont azt javaslom, hogy próbálj két nap múlva egy Facelle vizeletsugaras tesztet, Rossmann drogériákban kapható, az 10-es erősségű és szerintem nagyon megbízható. 10-11 dpo-n már elég jól megmutatja a második csíkot!
Szorítok Neked!
4/6 anonim válasza:
A 2-3nap késés még rendszertelen. Az átlagos ciklushosszhoz képest +- 5 nap ingadozás belefér.
5/6 anonim válasza:
Szia! Teszteltél újra? Mi újság Veled?
6/6 anonim válasza:
Na sikerült? Csináltál azóta tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!