7 napja késik a menzeszem, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Barátommal mindig védekezünk, de már 7 napja késik. Csináltam 2 tesztet is,és mind a kettő negatív lett. Kicsit azért ideges vagyok mert eddig max 5 napot késett mindig, ilyen hosszú meg nem volt. A melleim nehezek, gorcsolni nem gorcsolok. Nincsenek terhességre utaló jelek, mint gyakori vizelés vagy ilyesmi. Múlt héten nagyon beteg voltam, lázam volt. Most meg antibiotikumot szedek már 3 napja, mert arcureg gyulladásom lett, rahuzodott a betegség.Stresszes is vagyok mostanában. Ezek is elnyújthatják a menzeszt?2022. okt. 16. 11:31
1/6 anonim válasza:
Saját magad meg válaszoltad. Stressz miatt is lehet simán, hormonális gond is lehet. Mindenképp keress fel egy szakembert, ha mindig rendszertelen.
2/6 anonim válasza:
Betegség miatt is késhet és stressz miatt is.
3/6 anonim válasza:
Antibiotikum sokaknak okoz ilyet, de lehet stressz is és a betegség is ahogy előttem írták.
4/6 A kérdező kommentje:
Itt rendesen beparaztattam magam mert láttam hogy valaki terhes volt és nem mutatta ki a teszt, csak mikor elment orvoshoz.
2022. okt. 16. 13:10
6/6 anonim válasza:
A stressz +ha nagyon beteg voltál okozhatja azt hogy ki is marad ez a hónap. Tesztelj még egyet ha az is negatív akkor ne aggódj meg fog jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!