Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A páromnak ma 15. Napja késik...

Krisztianesbetti kérdése:

A páromnak ma 15. Napja késik a menzesze. Utoljára, mikor nőgyógyászanál voltunk, látott osszesen 4 fejlődő petét. Tesztet nem csináltunk még. El képzelhető, hogy baba van?

Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 08:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű. Nem?
2022. jan. 5. 08:25
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
És mi akadályozza meg abban, hogy tesztet csináljon?
2022. jan. 5. 08:30
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket sosem fogom megérteni.EZ tuti kamu kérdés.Itt mi tudjuk,hogy terhes e vagy nem.Mégis honnan kéne ezt tudnunk?🤦
2022. jan. 5. 08:53
 4/23 A kérdező kommentje:

Csak egy egyszerű kérdés volt, nem értem minek túl reagálni 😂😂

Semmi nem akadályoz, csak az elmúlt pár hónap csalódottsága, amiért nem egyből teszteltünk!!

Én kérek elnézést, hogy véleményt kérdeztem!!

Erre van ez az oldal nem?

Az elég egyértelmű számodra mit jelent? 🤔

2022. jan. 5. 09:19
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyszer]űen kérdezni, egyszerűen kell egy teszt, és az 100%.

Mert mi azt mondjuk, igen vagy nem az 50-50.

Na melyik a biztosabb?

2022. jan. 5. 09:25
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
De most okosabb leszel, ha valaki itt azt írja, hogy esetleg lehet terhes? Ezt a sok csalódás miatti nem tesztelést sem értem. Előbb vagy utóbb tesztet kell csinálni, nem? Akkor miért tartod okosabb döntésnek itt megszavaztatni, hogy terhes e, ahelyett, hogy lepisilne egy tesztet és 3 perc múlva kiderülne az eredmény? Mi is sokat vártunk a gyerekre, több évet, de annyi eszem volt, hogy amikor késésnél teszteltem és negatív volt, akkor elfogadtam. Nem 2 hét késés után itt kérdeztem, hogy vajon terhes vagyok e. Hol van ebben a logika?
2022. jan. 5. 09:25
 7/23 A kérdező kommentje:

Kedves anonim.

Én megértem a kérdésed. Nem innen várok 1000%-os választ. Egyszerűen az oldal használóinak véleményére voltam kíváncsi. Hátha valaki tapasztalt ilyet magán.

Veszünk tesztet, és él megyünk orvoshoz is.

Megegyszer mondom, szerintem ez az oldal erre is való.

Evvel az erővel minden kérdésbe bele lehet állni, hogy miért nem megy el pl orvoshoz, vagy a kérdésével kapcsolatos irányba.

De remélem valaki ír olyan választ amiben nem le leszek oltva, hanem egy véleményt kapok.

További szép napot 😉

2022. jan. 5. 09:34
 8/23 anonim ***** válasza:
93%
4-es ikrek lesznek.
2022. jan. 5. 09:39
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
Igen, elképzelhető! Sőt, nagy valószínűséggel😊 Nyugodtan vegyetek egy tesztet, két szép olyan csíkocska fog rátok vissza bámulni hogy csak potyognak majd az öröm könnyek!😊
2022. jan. 5. 09:39
 10/23 anonim ***** válasza:
55%

Ha petét látott és nem petezsákot, akkor nem terhes.

De a legegyszerűbb az lenne, ha tesztet csinálna.

2022. jan. 5. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!