Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a MAGÁN nőgyógyásza...

Akinek a MAGÁN nőgyógyásza nyomon követte uh-val a peteérést, azt hogy kell elképzelni? Ciklus közepétől menni minden nap? Illetve minden nap x összeg a dokinak csak erre, hogy megnéz uh-val?

Figyelt kérdés

Bocsi ha buta a kérdés, babaprojektben vagyunk.

Abban maradtam a dokimmalm ha augusztusig nem sikerül, menjek vissza peteérést megnézi.

2020. jún. 14. 18:06
 1/7 A kérdező kommentje:
Átlagban 35 naposak a ciklusaim.
2020. jún. 14. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Szia. Nekem nem kellett minden nap menni. Menstruáció 2.napján kellett menni, aztán 14.nap körül megint. Ha nem volt jó a tüsző volt hogy másnap vagy 2 napra rá visszahívott. Igen, sajnos fizetni kell mivel magánrendelés. Néha csak kontroll díjat kért,de általában a teljes vizsgálási díjat elkérte. Sok sikert!
2020. jún. 14. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
30-35 napos ciklusokra clostit kellett szednem. Amikor megjött, időpontot kértem a dokitól, 15. napra adott, elkezdtem szedni közben a clostit. Hüvelyi uh vizsgálattal látott érett petét, hazaküldött házaséletet élni és a szokásos 12ezret kérte el.
2020. aug. 30. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy volt mint a 3. válaszolónál. Ciklus adott napján kellett mennem, második hónapban 2 nap múlvára is visszahívott, mert első alkalommal még nem voltak kellőképpen érettek. Itt csak az első alakommal kellett fizetnem.
2020. aug. 30. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer hívott vissza középidőben. Vidéken hüvelyi uhval megvizsgált, mondta mikor szexeljünk. 10 000 Ft volt. De ebbe volt egy recept is mert kaptam hormonpotlast. Szóval én meg olcsón megúsztam.
2021. jan. 26. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült is a baba?
2021. jan. 26. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor még én jártam a legjobban. 3x voltam uh-n, ebből kétszer a kórházba hívott, volt receptìrás is, egyszer hívott a magánrendelésére, így 5000-ből megúsztam.
2021. jan. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!