Teherbe eshetett -e a párom, vagy csak én szeretném ezt elhitetni magammal?
Végülis az 1 hét "várható" menstruáció előtt lehet érzékeny, ingerlékeny, fáradékony a párod arra utalóan, h. következik az ideje.
Ha "hivatalosan" jan. 4-re várjátok, akkor előtte kb. 2 héttel (14 nappal) lehetett az ovuláció és termékenyíthetőség ideje (kb. dec. 20 körül +/- 2-3 nap. Egy picit számolni kell.
Ha az említett időpontokban voltatok együtt, akkor ilyen hirtelen nem lehet "rosszul".
Viszont ha 15-e körül sikerült volna megtermékenyíteni (lehet előbb az ovuláció is - sokmindentől függ) a petécskét, akkor viszont rá kb. egy héttel már a beágyazódás megtörtént (kb. 22-én), s ettől már akár lehet igen, rosszul (terhesség).
Hasfájdalom lehet a méhizmok összehúzódásától, ha esetleg még egyszer van (orgazmustól) ovuláció, de ártalmatlan dolog is... Elvileg, ha volt peteérés, ovuláció, de valamiért nem sikerült teherbe esni, normál esetben 1 héttel a mens. előtt már túl sok remény nincs az akció sikerességében. Csak akkor ha esetleg még egy tüsző megérett.
Sztem a 25-e nagyon kédő már a 15 meg nagyon korai...
A jelek meg nem jelentkeznek ilyen gyorsan. Még ne teszteéjetek, mert csak kidobott pénz... Ha nem jön, akkor majd olyan 8-a 9-e körül, de akkoris valami érzékeny tezsttel.
Sok szerencsét!
Szia!
Ezen a honlapon meg tudod nézni, mikor volt a párodnak nagyon termékeny napja. [link]
Ez elméletileg a párod termékenységi kalkulátorának eredménye. Nekünk ez alapján összejött a baba. Ha esetleg mégsem jött most össze, akkor tudtok ütemezni januárban! Sok sikert nektek. Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!