Még sosem csinàlta terhességi tesztet, pohárba kell pisilni, ès úgy megcsinálni, vagy le kell pisilni a tesztet?
Bocs, ha nagyon hülye kèrdès, de nem teljesen világos a számomra. Rossmanos, Facelle tesztet vettem.
Köszi, előre is!
Attol fugg, milyen tesztet veszel. Van olyan, ami martogatos,igen, van olyan, ami vizeletsugaras, csak rapisilsz.
De mindig minden le van irva a teszt tajekoztatojaban, erdemes azt elolvasni :)
Ezt vetted? Ez vizeletsugaras, lepisilheted. Annyira azert nem kell szigoruan venni, hogy stopperrel meregesd. Rapisilsz, ha mar nem szaraz a vege, akkor csokolom, kesz vagy. De erdemesebb tobb tesztet is venni, ha valami miatt nem sikerul. Vagy pl beleejted a wc-be, mint en🤣
Midnig a tájékoztató szövege szerint kell eljárni.
Amúgy én olyanokkal találkoztam amiket mindkét módszerrel lehet, de nekem a pohárba felfogós belemártós szimpatikusabb, ott nem kell a célzással bajlódni meg nem látok oda hogy jó helyre x másodpercig ment-e.
Emelem a kalapom mindenki előtt akinek ez megy.
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
6-os válaszoló, igen, ezt a fajtát vettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!