Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap pozitív ma negatív?...

Tegnap pozitív ma negatív? Ovuláció teszt

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ne haragudjatok a tudatlanságomért de…

Tegnap és ma délután is csináltam ovuláció tesztet.

Amíg a CB tegnap pozitív mára negatív lett

Viszont a purbay teszt ma délelőtt 10.15 kor is csináltam egyet (nem első pisiből) az is olyan lett mint a tegnapi viszont délutáni már nem olyan erős.

A facelle (szerintem) ma is pozitív.

Ez így oké?

Kicsit elszomorít mert tegnap nem tudtunk együtt lenni a férjemmel csak ma reggel na meg persze tegnap előtt és az előtti napokon is.

De félek, hogy igazából pont tegnap kellett volna?! 😔😏

Ez az első hónap, hogy végig követtem LH tesztekkel, hogy mikor milyen de sajnos most nem tudok ki igazodni.

Valaki tudna ebben segíteni?

Koszii előre is :)

[link]

[link]

2023. jan. 29. 15:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm!Én is neked hogy mihamarabb összejöjjön és ne járjunk ismét rosszul!Nekem azt mondták a klinikán miután megtörtént a missed ab műtétem hogy ritkább eset az hogy ez megismétlődjön és higyjem el hogy legközelebb már nagyobb a valószínűsége hogy megmarad a baba.Remélem igazuk lesz!
2023. jan. 30. 13:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez így van, ez tènyleg igaz, nem tudom ennek mi az oka , de nagy átlagban szerencsère a következő terhessèg problèma mentes szokott lenni.
2023. jan. 30. 13:35
 13/16 anonim ***** válasza:
12 Jajj de jó hogy ezt írod:) Megnyugtató és köszi hogy te is így látod.
2023. jan. 30. 13:37
 14/16 A kérdező kommentje:

igen, nekem is mondta az orvosom, hogy a következő terhességnél már nem lesz gond. Higgyek benne erősen.🙏🏼

Hát én nagyon hiszek és nagy szeretetben várjuk a mi kis csodánkat 😊👼🏼

Ti szedtek vitamint?

2023. jan. 30. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen,persze.Sima multivitamint,magnéziumot,3000 NE D vitamint,C vitamint,B komplexet 800 egység folsavval külön a multi mellé.Terhes vitamint már nem mert olvastam hogy nem igazán van mindegyikben benne ami kell és drága mert a márkanevet fizeted meg.Amibe befektetnék mert csak jót olvastam,hallottam róla az a GAL babaváró vitamin.Te mit szedsz?
2023. jan. 30. 13:44
 16/16 A kérdező kommentje:

- Méhpempő (Novafa)

- Inofolic

- D vitamin (3000)

- E vitamin

- Magnézium

- Calcium

- Folsav

- Vas

Eddig szedtem femibiont is de úgy érzem, hogy így is elég vitamint szedek :)

Igen a GAL babavárót sokan dicsérik, majd jobban utánajárok, hogy tényleg jó-e és hogy megéri még ezekre szedni :)

2023. jan. 30. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!