Tegnap pozitív ma negatív? Ovuláció teszt
Sziasztok!
Ne haragudjatok a tudatlanságomért de…
Tegnap és ma délután is csináltam ovuláció tesztet.
Amíg a CB tegnap pozitív mára negatív lett
Viszont a purbay teszt ma délelőtt 10.15 kor is csináltam egyet (nem első pisiből) az is olyan lett mint a tegnapi viszont délutáni már nem olyan erős.
A facelle (szerintem) ma is pozitív.
Ez így oké?
Kicsit elszomorít mert tegnap nem tudtunk együtt lenni a férjemmel csak ma reggel na meg persze tegnap előtt és az előtti napokon is.
De félek, hogy igazából pont tegnap kellett volna?! 😔😏
Ez az első hónap, hogy végig követtem LH tesztekkel, hogy mikor milyen de sajnos most nem tudok ki igazodni.
Valaki tudna ebben segíteni?
Koszii előre is :)
Szerintem kicsit túlpörgöd. Pozitív teszt után 24-36 órával van ovulácoó, ha ma együtt voltatok, bőven beleestek.
De ha meg nem, akkor majd következő hónapban.
Be fogsz kattani így...
Nagyon szépen köszönöm nektek!😊
Tavaly már elment egy baba…
most nem szeretnék így járni..
Azért is nézem az LH teszteket mert szeretném tudni, hogy mikor is esedékes :)
Ha nagyon túl pörögném akkor szegény férjem már ki lenne tőlem + sírnék minden egyes hónapban, hogy “ megint nem sikerült “.
Max azért aggódtam, hogy remelem nem öltem fölösleges pénzt a tesztekbe és jól használtam mindent 😋 na meg hogy persze jókor voltunk- e együtt mert nem értettem hogy pozi előtt, az nap vagy után kell igazán együtt lenni. :)
Nekem is elment tavaly egy baba,és?Előrébb vagyok ha befeszülök?
Mint írtam, ha be lennék feszülve akkor minden hónapom szar lenne. :) de én tök pozitív vagyok. Alig vártam, hogy lássak egy pozitív LH tesztet és, hogy ha nem is jön össze ebben a hónapban akkor van még pár hónap év előttünk és bármikor nagy örömmel várjuk a mi babánkat 😊
De mivel nem tudod, nem beszélsz velem minden nap így egyértelmű, hogy most egyértelmű hogy nem hiszed el nekem. :)
Én nagyon kívánom neked 2/, hogy mihamarabb jöjjön össze a baba és hogy .. legyen sokkal pozitívabb a hozzáállásod 🤞🏼🙏🏼👼🏼✨
Az jó ha pozitív vagy mert a hozzáállás nagyon fontos.Elhiszem amit írsz mert itt egy anonim oldalon miért is beszélnél mellé?Logikátlan.
Köszönöm a jókívánságot!Neked is azt kívánom hogy minél hamarabb sikerüljön és ne kelljen meddőségibe járjatok mert nem egy leányálom...
Hozzáállásom pozitív csak már 4 év meddőségi után kissé fásult vagyok de ha te a helyemben lennél ugyanígy éreznél.
2/
Nagyon sajnálom a helyzetedet (ezt mind bunkóság nélkül írom) de nem jelenti azt, hogy mindenkihez így kell hozzáállni.
Nekem se egyszerű a helyzetem mivel vannak gondjaim de attól mert másnak " egyszerűbb " nem vagyok lekezelő vele szemben.
Tudom, hogy nehéz harc ez de a kitartás és a hozzáállás a legfőbb dolog itt. Ha tudnék az én pozitív hozzáállásomból adni másoknak hidd el nem a felét hanem annál többet is adnék neked.
Ne add fel 🙏🏼
Nagyon szar éven vagyok túl... 2022 szerintem el volt átkozva..
Úgy kezdtem az évet hogy nem maradt meg a baba...
pár hónap múlva meghalt a mamám, apukám kómába esett, barátnőm meghalt, megmérgezték a kutyámat a kezeim között halt meg, másik 10 éves kutyám is meghalt és ennek fejében a cég ahol dolgom is haldoklik és így gyerekvállalás előtt nem a legjobb...
ennyi sz@r után úgy döntöttem, hogy semmi nem fog érdekelni és 2023 az ÉN ÉVEM LESZ! 🙏🏼❤️ és őszintén? Még csak január van de érzem, hogy sokkal jobban érzem magam. Jógázom amikor van időm, nem érdekel semi olyan dolog, nem idegeskedem fölöslegesen és a baba témával kapcsolatos dolgok is eljutottak arra a pontra, hogy újra belevágunk és bízunk abban, hogy hamarosan pozitív terhes teszttel leszünk gazdagabbak és utána már csak az lesz a teteje, hogy ha majd hallhatjuk a kisbabánk apró szívdobogását és ezek után minden rendben is lesz vele. :)
Tényleg kívánom neked a legjobbakat és még ha nem is ismerjük egymást de szívesen beszélgetek veled és támogatlak még ha csak egy jó szóval is. 😊
Drága kérdezőm látszik hogy nem ismersz.Nem vagyok lekezelő hidd el az nem ilyen.Aranyos vagy hogy megosztottad velem az előző éved rossz dolgait.Nekem is halt meg kisállatom szóval átérzem és a vetélést is átérzem mert átéltem azt is.Mi teljesen félreértettük egymást mert te nem vagy ráfeszülve a baba témára,én meg nem voltam lekezelő:)
Kedves ember lehetsz mert ilyen normálisan letudod írni az érzéseidet,gondolataidat és ezt gúny NÉLKÜL mondom félreértés ne essék!
Szimpatikua ahogy írsz és én is nagyon drukkolok neked így ismeretlenül is😊
7-es államiba járunk mert már nincs magán.
Akkor valóban elmentünk a szavak mellett.
Sajnálom hogy így gondoltam.
De hogy méltómódon lezárjuk: Örülök hogy szakítottunk egymásra legalább ennyi időt is. :) szorítok neked baba témával kapcsolatban👼🏼🙏🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!