Pozitív vagy negatív?
Sziasztok!
Tegnap kiírtam egy kérdést, amelyben sokan azt írták hogy az pozi volt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
(Lh Ovulációs teszt)
Jelenleg a 15. ciklusnapomon tartok.
Mai nap folyamán is teszteltem, ez az első tesztelős hónapom, 10.12.-én kezdtem el a 9. ciklusnapomon mivel rendszertelen a ciklusom, és nem tudjuk van e már peteérésem ezért javasolta a doktornő az Lh tesztelést.
2 fajta teszttel kezdtem el, David (rózsaszin) és Purbay (zöld) tesztekkel.
Igyekeztem mindig egyidőben délután 16h-kor csinálni, annyi a mai korábban sikerült (annyira kellett pisilnem😅) így azt 15 h után csináltam valamennyivel…
Viszont azt nem értem a zöld Purbay teszt, nem volt olyan erős mint a másik bár én elsőnek azt is negatívnak könyveltem el, viszont a mai abszolút nem erős egyiknél sem, egyértelműen negatív.
Az lehetséges hogy tegnap az egyik teszt pozi volt míg a másik fajta negatív?
Akkor a mai nap lehetett a peteérésem?
Járt már valaki hasonló helyzetben?
Köszi hogy elolvastad!
Szia lehet hogy atesztek más érzékenységüek ezert lesznek halványabbak.
Cb digitális ovu teszt szuper mert nem kell gondolkodnod!
A facelle is szépen mutatta nekem a pozitív napokat.
2 és akár 3 napig is lehet pozi az lh teszt mivel lehet elkapod a felszálló és leszálló ágát.
Szerintem az hogy pontban 4 kor vagy délelött nem oszt. Nálam ha egy nap pozi volt akkor bármit is csinalhattam akkor is pozi volt.
Köszi, legközelebb a facelle tesztet kipróbálom!
Szerinted a tegnapi negatív vagy pozitívnak számít?
Tegnap pozitív volt.
Azért nem ugyanolyan a 2 fajta teszt, mert nem ugyanolyanok.
Ha hasonlítgatni akarsz, mindig ugyanolyan tesztet használj.
Terhességi teszttel sem tudod megállapitani erősödik-e a csík 6 különböző fajta teszttel. Csak ugyanazon a típuson látszik, hogy hogy változik az adott hormon koncentrációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!